To je to što me zanima!

Negdje je nestalo: Nitko ne zna gdje je zaraženo meso iz BiH

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U Hrvatskoj tvrde da je zaražena hrana vraćena u BiH, dok iz BiH tvrde da nikad nisu obaviješteni da je neka pošiljka iz njihove zemlje zaustavljena ili vraćena
Vidi originalni članak

Službene institucije u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini tvrde da ne znaju gdje je završilo zaraženo meso peradi i mliječni proizvodi koji su vraćeni s granice s Hrvatskom, ukupno četiri kamiona mesa peradi i mliječnih proizvoda, te još četiri pošiljke mliječnih proizvoda.

Hrvatska strana tvrdi da je hrana vraćena proizvođaču u BiH na uništavanje, dok iz BiH tvrde da ništa nisu dobili natrag, te da o zaraženim proizvodima nisu ni obaviješteni. Iz Ministarstva poljoprivrede su za Novi list objasnili da je Ured za veterinarstvo BiH obaviješten o vraćanju pošiljki te da o svemu postoje dokumenti Carinske službe RH.

Ljubomir Kalaba iz Ureda za veterinarstvo BiH tvrdi da nisu obaviješteni da je neka pošiljka iz BiH zaustavljena ili vraćena. 

Bosanski mediji tvrde da priča plasirana iz nekih drugih razloga, a i javnost vjeruje da se radi o hrvatskom podmetanju. Nameće se pitanje što se na kraju dogodilo s ovim pošiljkama. 






Idi na 24sata

Komentari 77

  • zdrawe 20.10.2012.

    ma to je vec u prodaji u lijepoj nasoj..

  • Gemmini 20.10.2012.

    Da ste u EU bili bi sigurni , bar od malverzacija sinova i prosjaka !

  • MilanBozic 19.10.2012.

    sada će ga izfaširati i dodati kojekakvi začina i akciska prodaja pa vi narode nemorate znati dali na granici meso pronađeno neispravno kako kažu naši političari

Komentiraj...
Vidi sve komentare