To je to što me zanima!

Neispavani stanari susjedima: Parite se diskretno i uljuđeno!

Autor poruke koji živi u ''bučnoj'' zgradi tvrdi da su se žalili stariji stanari koji očito nemaju razumijevanja za mlađe susjede koji su zbog vrućina imali otvorene prozore
Vidi originalni članak

U jednom pulskom neboderu u naselju Vidikovac osvanula je poruka: 'Molim susjede kojima je sezona parenja da to čine diskretno i uljuđeno'. Potpisao se neispavani susjed. Autor poruke koja je osvanula i na Facebooku, a koji živi u ''bučnoj'' zgradi tvrdi da su se žalili stariji stanari koji očito nemaju razumijevanja za svoje mlađe susjede koji su zbog nesnosnih vrućina imali otvorene prozore, pa su za njihov strasni seks čuli i susjedi. Poruku je objavio istarski.hr.

- Nemam komentara na to, ja gledam svoja posla i ne želim imati ništa s tim - rekao nam je jedan stanar nebodera na Vidikovcu. 

Na Facebooku  je jedan stanar odgovorio na poruku 'Molim neaktivne susjede da potraže stan u nekom mirnijem kvartu, a stanove prepuste unucima ili prodaju mladim i veselim parovima. U dvorištu imamo dječje igralište na kome se jedva skupi 5-6 djece'.

Idi na 24sata

Komentari 328

  • avayuci 04.09.2012.

    UOPĆE NE VIDIM PROBLEM U CIJELOJ PRIČI! U APOTECI IMA MEKANIH ČEPIĆA ZA UŠI, 7 KN PAR, PA KOME SMETA - RIJEŠENA STVAR.

  • ValneaTkalčec 03.09.2012.

    buhu, malo se posexali i šta sad? mislim čitam sve komentare i reći ću vam par stvari. 1. nismo svi isti 2. ne sexamo se svi na isti način 3. postoje neke granice, al jbg bolje da on nju tak dobro štema, neg da ju dobro nalema :D zar ne?

  • GoranBožić_1 02.09.2012.

    Bolje ljubav nego rat :) O.k neki možda preteruju ali i hrđavom ku..cu i dlake smetaju.Neki ljudi da se odsele na Alpe,kačili bi natpise po drveću ''Prestanite da jodlujete meni smeta više volim Šabana Šaulića'' i tako te fore...

Komentiraj...
Vidi sve komentare