To je to što me zanima!

Neispravne instalacije: Gorio krov obiteljske kuće u Požegi

U nedjelju oko 7 sati gorjela je kuća u Strossmayerovoj ulici u Požegi. Vatra je buknula u potkrovlju i brzo se proširila na krovište koje je u potpunosti izgorjelo
Vidi originalni članak

U nedjelju oko sedam sati gorjela je obiteljska kuća u Strossmayerovoj ulici u Požegi. Vatra je buknula u potkrovlju i brzo se proširila na krovište koje je u potpunosti izgorjelo. Kako doznajemo, u kući živi šesteročlana obitelj. 

- Izašla sam šetati pse i vidjela plamen. Susjed je u panici istrčao van, a ubrzo su stigli i vatrogasci. Problem u gašenju im stvara jak vjetar jer se kuća nalazi na samom brdu - rekla nam je jedna od susjeda. 

U jednom trenutku djelatnici JVP Požega ostali su bez vode jer se pokvarila pumpa na jednom od vozila. Srećom, brzo su cijevi prebacili na drugo navalno vozilo i nastavili s gašenjem. 

Požar je najvjerojatnije izbio zbog neispravnih električnih instalacija no točan uzrok znat će se nakon završetka policijskog očevida.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • ErikaPleša 11.05.2015.

    Dobro ti si generaliziro sve ljude koje puše na temelju jedne budale koja čisto sumnjam da:-) je samo na travi.

  • kavasaki74 10.05.2015.

    kad svaki moler,keramičar,zidar i ssm (bez uvrede majstorima) vole se igrati strujića , onda kad dođe do ovakvih situacija svi se čude !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare