To je to što me zanima!

'Neka povjerenstvo utvrdi istinu o izjavama Polančeca'

Zoran Milanović je rekao u nedjelju kako su očekivali da će HDZ predložiti osnivanje povjerenstva u Saboru no budući da to nije napravio to će zatražiti SDP
Vidi originalni članak

SDP će predložiti već u ponedjeljak ili utorak osnivanje saborskog istražnog povjerenstva čija će zadaća biti utvrditi istinu nakon istupa Damira Polančeca, bivšeg potpredsjednika Vlade, rekao je u nedjelju u Dnevniku HRT-a Zoran Milanović, predsjednik SDP-a. Milanović je rekao i kako su očekivali da će HDZ predložiti osnivanje povjerenstva u Saboru kao najbolje metode da se utvrdi istina, no budući da to nije napravio, to će zatražiti SDP. Na pitanje kome vjeruje, Milanović je rekao da najviše vjeruje u objektivan i transparentan proces kojim će se istina utvrditi pred javnošću.

Cijeli članak pogledajte OVDJE.


Idi na 24sata

Komentari 25

  • timica2 24.05.2011.

    Zoki,pa ti se stvarno šališ,očekivao si da oni osnuju povjerenstvo,to bi od njihove strane,značilo čisti mazohizam.Toliko ludi još nisu.!

  • kristov 24.05.2011.

    kad nešto ne želiš rasvijetliti, kad ne želiš rješiti, osnuj povjerenstvo, komunisti su to ranije zvali komisiju. Interesantno kako je Polančec od jednom postao čovjek povjerenja i istine, a prije godinu dvije bio je najomraženija figura, za ove iste ljude. Svaki daljnji komentar i dodatak je suvišan ..

  • afrikanac 23.05.2011.

    Ako se dobro sjecam saborsko "povjerenstvo" je proglasilo Roncevica potpuno nevinim u aferi kamioni. Kako vas nije sram ponovo spomenuti rijec povjerenstvo , bando zlocinacka...

Komentiraj...
Vidi sve komentare