To je to što me zanima!

Neka sam isti kao on: Plenki je preuzeo sve Tuđmanove geste

HDZ-ovci na predizbornim skupovima redovito pozornice ukrašavaju slikama i bistama predsjednika Tuđmana. Plenković u završnici kampanje koristi i poznati Tuđmanov govor tijela
Vidi originalni članak

Razlika HDZ-a i svih ostalih kandidacijskih lista je što je HDZ-ova politika autentičnosti, vjerodostojnosti i ukorijenjenih europskih smjernica, rekao je premijer Andrej Plenković na HDZ-ovu predizbornom skupu u Rijeci. Svoj govor je garnirao jednom od energičnijih dimenzija koje kao političar ima - 'autentičnim' državničkim gestama  koje je u originalu koristio prvi predsjednik Franjo Tuđman. Plenkovićevu autentičnost neverbalnog izričaja potvrdile su i brojne arhivske fotografije predsjednika Tuđmana, pa sami usporedite.

 

Idi na 24sata

Komentari 127

  • ljubica ljubičica_1 24.05.2019.

    Sve je preuzeo od njega.Ali u rat nije tija ić .Ko imao anemiju.Moš mislit.Kolko je sad leta okolo dobija bi tešku leukemiju.Znači za rat nije sposoban a da vodi Hrvatsku je.To je jako bezobrazno i ne etničko.I on veliki Hrvat.Kako da ne!Po meni on je veliki uhljeb i on i brdo njegovih ministara.Skoro svaki ministr imam mu neku tešku aferu.Evo i Kušćević(Bračanin) kolko je dužan što poreza što dobavljačima svoje prople firme.Pa me zanima kako takvi mogu biti u Vladi.Točno sam izbrojala kolo ministra nemaju ruke u pekmezu samo 6 od cjele Vlade.E moj Plenkoviću od vas me više ništa nemože iznenadit.Tolko sam razočarana sa svojom domovinom .Ali nemam dva državljanstva već samo jedno i zato me boli kuda idemo.

  • 23.05.2019.

    do nedjelje će i usta iskrivit

  • KOKKYCH 23.05.2019.

    Nečeš lopove.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare