To je to što me zanima!

"Neka svatko misli što želi, ali HDZ stoji iza T. Karamarka"

Prije nepunih mjesec dana je Tomislav Karamarko dobio preko 90.000 glasova. Iza njega stoji većina Vlade, premijer, 2.000 izaslanika, rekao je Tomislav Tolušić
Vidi originalni članak

To morate pitati gospodina Plenkovića. Mi smo demokratska stranka, svatko ima pravo na svoje mišljenje. Ja mislim potpuno suprotno od njega. Ali imamo pravo svatko misliti o tome što želi. Ova stranka stoji iza svog predsjednika, rekao je u subotu Tomislav Tolušić i tako komentirao činjenicu da je Andrej Plenković kritizirao Tomislava Karamarka na Saboru stranke. Tolušić koji je izabran za potpredsjednika, je rekao:
- Prije nepunih mjesec dana je Tomislav Karamarko dobio preko 90.000 glasova. Iza njega stoji većina Vlade, premijer, 2.000 izaslanika. Mislim da to dovoljno govori o tome što HDZ misli i koliko cijeni i stoji iza svog predsjednika. Na pitanje da li je moguće dalje surađivati s Mostom, Tolušić je rekao: 
- Smatram da ova Vlada načelno dobro funkcionira. Ima problema, kao i svugdje, ali moramo biti partneri, moramo biti sugovornici, javlja Nova TV. 

Idi na 24sata

Komentari 68

  • alegreto 29.05.2016.

    Ok, ali onda računajte na nove izbore s kojima i vi i jedini vam Karamarko idete doviđorno

  • efteling 29.05.2016.

    Ana,dodji kod mene na probni rad.Umesto sto njega izdrzavas od mene ces dobijati sve besplatno.I uz uzuvanje ces spasiti i Hrvatsku.

  • ljubica ljubičica_1 29.05.2016.

    Pričaš gluposti.Stojite vi koji mu virite iz b... !Brdo njih iz HDZ-ea ne podupiru ga .To je istina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare