To je to što me zanima!

Nekada 'najtužniji pas' sada traži nove vlasnike: 'Lusy je spremna za udomljavanje'

Sklonište za nezbrinute životinje Lič ponosno je objavilo da je, nekada "najtužniji pas", sada spreman za udomljavanje. Lusy traži odgovorne vlasnike koji imaju strpljenje, volje i iskustva s plahim psima...
Vidi originalni članak

Lusy, nakon što je na noge digla na noge tisuće Hrvata, sada je spremna za udomljavanje, objavilo je Sklonište za nezbrinute životinje Lič na svom Facebook profilu.

- Sada sa ponosom stavljamo nove fotografije i nadamo se barem približnom broju dijeljenja, poziva i poruka! Ako već niste, upoznajte Lusy, " najtužnijeg psa u Hrvatskoj". Mnogi nisu vjerovali u nas i našu brigu o psima koji se nalaze ovdje, sami procijenite jesmo li odradili dobar posao - napisali su.

Dodali su da Lusy traži nekoga tko ima želje, volje, strpljenja i iskustva sa plahim i prestrašenim psima pošto ona još uvijek ne prilazi ljudima bez straha. U svojoj transformaciji je napredovala dovoljno da ju netko odvede kući.

- Pretpostavljamo da ima godinu, godinu i pol, cijepljena je, sterilizirana i čipirana, zna na povodnik i puno je opuštenija nego kada je stigla kod nas. Mislimo da bi se u kućnim uvjetima brzo snašla i opustila se, društvo joj ne smeta, dodali su u objavi.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Aglaonema 14.01.2024.

    Mišica mala😘

  • ODIMIDOĐIMI 12.01.2024.

    Fuck off facebook .

Komentiraj...
Vidi sve komentare