To je to što me zanima!

Neki se bune: Kemijsko oružje iz Sirije pretovarit će u Italiji

Talijanska ministrica vanjskih poslova Emma Bonino najavila je kako će u četvrtak parlament obavijestiti o detaljima pretovara koji bi trebao početi krajem siječnja
Vidi originalni članak

Unatoč otporu, kemijsko oružje iz Sirije bit će pretovareno u Italiji, piše Reuters

Tijekom sljedećeg tjedna trebalo bi biti objavljeno u kojoj će se talijanskoj luci pretovar obaviti. Kemijsko oružje treba s danskog teretnog broda prebaciti na američki brod na kojemu će kemikalije biti uništene. Uništavanje će se odvijati na otvorenom moru, a sve je dio međunarodnog dogovora koji je inicirala Rusija nakon napada u Damasku.

Talijanska ministrica vanjskih poslova Emma Bonino najavila je kako će u četvrtak parlament obavijestiti o detaljima pretovara koji bi trebao početi krajem siječnja i završiti u roku od 48 sati

Guverner Sardinije i gradonačelnik južnog grada Brindisija najavili su pravnu i političku borbu ako luke na tim područjima budu izabrane za pretovar. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • SWEET CHILD 12.01.2014.

    Pitat će se njih ko i nas, rade šta ih je volja zadnjih 60 god., tako će i nastavit!

  • Mara100 12.01.2014.

    Ako se pretovar bude odvijao u sredozemnim vodama nešto krene krivo nije dobro ni za njih ni nas.

  • zof 12.01.2014.

    Neka Talijani zahvale Milanoviću. On je prvi u Hrvatskoj, na TV, objavio tu vijest. A glumi da je nekada radio u diplomaciji i da poznaje dobro taj posao..

Komentiraj...
Vidi sve komentare