To je to što me zanima!

Nema cile-mile: U izvrsnoj je kondiciji Miki zrihtal žardinjeru

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, kojem se šest mjeseci prije lokalnih izbora opasno ljulja vlast, i u četvrtak je dokazao da mu ništa nije teško
Vidi originalni članak

Jede snijeg za doručak, radi kao konj, jak je kao bik, politički mudar kao kralj Solomon, samopouzdan kao Chuk Norris, a legenda kaže da je i Dartha Vadera vratio s tamne strane Sile na svijetlu, ali skromno priznaje - Nisam ja Batman.
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, kojem se šest mjeseci prije lokalnih izbora opasno ljulja vlast, i u četvrtak je dokazao da mu ništa nije teško - pa ni pomaknuti desetke kilograma tešku žardinjeru u Bogovićevoj ulici u Zagrebu. Brigu za sklad teško dokazuje ovih dana - na Cvjetnom trgu sve je manje cvijeća, ali dopušta terase kafića. Kožarićevo Sunce postalo je baš u Bogovićevoj nevidljivo od barskih stolova. Drvorede reže kad poželi, tvrde upućeni, a fasade “pofriška” pred - izbore. 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • novkovka 03.12.2016.

    nek se samo sjete zagrebčani a i ostali kakav je bio zagreb prije njega.nitko ga nije uređivao,radio fontane u kojima su se skoro svi hladili ljeti.....nek samo pobijedi i dalje.

  • nekiTip_3 03.12.2016.

    sad sam stvarno u dilemi: pernar ili rambo?

  • chicofelipegonzaleslopezomarti 02.12.2016.

    Mora da su pod namazali sa špekom od odojka kojeg je navedeni strpal u sebe predhodno...

Komentiraj...
Vidi sve komentare