To je to što me zanima!

Nema dokaza: Policija više ne traži nestalu Maddie

Djevojčici (4) izgubio se trag u svibnju prošle godine u portugalskom odmaralištu. Policija je sumnjala da su roditelji krivi za nestanak kćeri
Vidi originalni članak

Portugalska policija odustala je od potrage za malenom Madeleine McCann, izvijestili su tamošnji lokalni mediji. Kate i Gerry, roditelji nestale djevojčice, i dalje su pod istragom zbog nestanka kćeri, ali zbog nedostatka dokaza policija ih ne može uhititi. Četverogodišnja Madeleine iz Rothleya u Velikoj Britaniji nestala je u popularnom portugalskom odmaralištu Praia da Luz u svibnju prošle godine. Ronioci su u jezeru blizu odmarališta u ožujku pronašli čarapu i vrpce te vrećicu s kostima koji joj možda pripadaju. Tijekom tog razdoblja očevici su vidjeli nekoliko dvojnica nestale djevojčice. Tako je Madeleine McCann viđena čak i u Međugorju, zatim u Sydneyu, u zrakoplovu za Sao Paulo... Policija je izradila i fotorobot njezina otmičara. Roditelji su pomogli u snimanju dokumentarca o nestanku kćeri. Policija će odluku o zatvaranju istrage javnosti objaviti za nekoliko dana.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • simygirl 02.07.2008.

    Napatio se onaj u svom životu tko je nanio zlo ovako malom i nevinom anđelu... BOŽE ČUVAJ JE!!

  • angel7 01.07.2008.

    meni jos uvijek nije jasno kakvi su to roditelji koji ponoci ostavljaju dijete samo u kuci tj. u ovom slucaju hotelu da bi isli jest u restoran????

  • user_25460 01.07.2008.

    ne kontam kakvi to ljudi dođu u potpuno nepoznatu zemlju i ostave dijete samo da spava u sobi a oni odu žderat.mislim to je samo priča za medije i policiju.samo oni znaju što se desilo, a s obzirom da im se ne može ništa dokazat, nek se sami nose sa svojom savješću ako je imaju.ali doći će sve na svoje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare