To je to što me zanima!

Nema dokaza protiv Hrvata. Svjedok tužiteljstva: 'Nitko iz DR Konga nije došao po djecu'

Na sudu u Ndoli svjedok tužiteljstva rekao je da u ovih šest mjeseci nitko iz DR Konga nije došao po djecu koju su Hrvati posvojili
Vidi originalni članak

Zambijsko tužiteljstvo zaključilo je optužbe protiv Hrvata, a sudu nisu uspjeli predočiti ni jedan fizički dokaz koji bi potkrijepio njihove optužbe da su Hrvati trgovali djecom. Sutkinja Mary Mulanda u četvrtak objavljuje odluku hoće li osloboditi Hrvate ili nastavlja suđenje s ispitivanjem svjedoka obrane.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 9

  • Luna777 29.05.2023.

    Eto, to stalno i pišem. Možda su se i "kupila" djeca od roditelja, ali ne s namjerom da ih se dalje preprodaje, već da im osiguraju topli dom i pruže bolji život nego imaju sada. Pa vidite da roditelji uopće ne pitaju za njih ni nakon 6 mjeseci, kao da ne postoje. Olako se ovdje manipulira sa cijelim slučajem i optužuje ljude unaprijed bez pravih dokaza!

  • %Šveđanin% 29.05.2023.

    Možda i mogu biti oslobođeni, ali neće im biti dopušteno povesti i djecu sa sobom. Barem mislim da onaj par gdje je jedna osoba transrodna neće uspjeti dobiti odobrenje od suda da posvoje djete. A za ove ostale, ne znam.

Komentiraj...
Vidi sve komentare