To je to što me zanima!

Nema ih dva mjeseca, a kažu: 'Ma radimo, imamo obaveze'

Iako je stanka u radu Sabora, zastupnici kažu da će većinu vremena raditi. Na plenarnom zasjedanju ove godine proveli su 80 radnih dana, a prosječna plaća im je 2200 eura.
Vidi originalni članak

Zastupnici su na dvomjesečnom odmoru, barem što se Sabora tiče. Oporba nije uspjela izazvati izvanrednu sjednicu zbog štrajka sudskih službenika i plinske afere.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 4

  • simplicije23 16.07.2023.

    Posao oporbenih zastupnika se svodi na mlaćenje prazne slame, smišljanje fora na razini vrtića, kritiziranje i filozofiranje o svakom prijedlogu HDZ-a koje se svodi na "uvik kontra" i smišljanje novih stranaka na način "svaki zastupnik treba imat svoju stranku"..

  • 15.07.2023.

    Jedino hdzejovci rade stalno i rezultati se vide. Svaki dan.

  • pipolino 15.07.2023.

    Dolaze na sastanke Sabora kada žele, a onda imaju 2 mjeseca godišnjeg, plus pauze za Božić i Novu godinu+ Uskrs+svi ostali blagdani nas smrtnika. Ne rade više od 4 mjeseca godišnje, zajebavaju narod i za to dobivaju vrhunsku plaću. Zašto nemaju kartice, koje će ih evidentirati, prilikom ulaska i izlaska iz Sabora? Zašto nemaju 20+ GO, kao sav radni narod? Gledaju samo svoje guzice i da se ogrebu za neku dodatnu pinku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare