To je to što me zanima!

Nema mjesta za parkiranje pa auto ugurao pod ogradu

Mislim da bi uz ovu sliku trebalo obavezno napomenuti da brodogradilište hitno treba novo i veće parkiralište, rekao je naš čitatelj
Vidi originalni članak

Evo što sve ljudi rade kako bi parkirali svoja vozila ispred brodogradilišta Uljanik u Puli, rekao je naš čitatelj S.B. koji je fotografiju snimio u petak ujutro.
- Tako je svaki dan. U Uljaniku radi puno ljudi, a parkiralište je jako malo pa se radnici moraju snalaziti kako znaju. Ovog Fiata vozač je 'ugurao' čak ispod ograde. Mislim da bi uz ovu sliku trebalo obavezno napomenuti da brodogradilište hitno treba novo i veće parkiralište - zaključio je S.B. iz okolice Pule.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • entoni 07.03.2008.

    Taj Uno nije ništa kako sve ostavljaju aute na Branimirovoj a pojavilo se novo parkiralište u dvorištu Nade Dimić! Jučer je izbila prava svađa između vozačice Clia i vozača Golfa tko ima pravo parkirati na tom nesretnom \"gradilištu\" gospođica je podigla kamen uz silnu viku na šta je vozač pokazao srednji prst i odvezao se pred tramvaj koji je opet naglo kočio. Da se bar netko sjeti zatvoriti gradilište Nade Dimić !!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare