To je to što me zanima!

BMW izgorio na parkiralištu u Karlovcu, nitko nije ozlijeđen

Oko dva sata ujutro sam stigao s mora. Osjetio sam neki miris u autu, da nešto smrdi, no nisam obraćao pažnju na to i otišao sam spavati, rekao nam je vlasnik auta koji je jutros izgorio u Karlovcu
Vidi originalni članak

Na parkiralištu u Krležinoj ulici u Karlovcu jutros oko 6 sati izbio je požar na automobilu koji je potpuno uništen, a još dva vozila su oštećena. Požar na BMW-u starom 12 godina buknuo je na parkiralištu ispred stambene zgrade, a vatra se proširila i na vozila parkirana uz njega. Nitko nije ozlijeđen.

– Oko dva sata ujutro sam stigao s mora. Osjetio sam neki miris u autu, da nešto smrdi, no nisam obraćao pažnju na to i otišao sam spavati - govori nam Neno K., vlasnik BMW-a dodajući da je automobil kupio prije mjesec dana.

Oko 6 sati ujutro iz automobila se najprije počelo dimiti nakon čega je i izbila vatra koja se proširila i na susjedna vozila. Na mjestu požara intervenirali su vatrogasci koji su vatru ugasili. U tijeku je policijski očevid kojim se utvrđuje uzrok požara. Materijalna šteta je velika.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • the_business 01.09.2019.

    Nije muzika, vec "pametna klema" na akumulatoru, u gepeku. Nije prvi slucaj.

  • toby 01.09.2019.

    Jedan BMW manje. Povečana sigurnost na cestama

  • toby 01.09.2019.

    Ja nikad ne parkiram kraj BMW-a 😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare