To je to što me zanima!

Nema škole za Danijela: 'Morali su ga upisati. Ministarstvo je to moglo riješiti jednim dopisom'

Svaki učenik koji se želi upisati u srednju školu mora biti upisan. Posebno zbog toga što je ove godine u srednjim školama bilo više mjesta nego što je bilo učenika koji su završili osmi razred, kaže Suzana Hitrec
Vidi originalni članak

Kako je moguće da vodnjanski 15-godišnjak Danijel Marjanović ostane bez srednje škole? Taj odgovor pokušali smo dobiti od ravnateljice OŠ Vodnjan, Barbare Buršić-Križanac, čiju je školu Danijel završio s dobrim uspjehom.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 4

  • ivan lantran 03.11.2021.

    Ministarstvo obrazovanja kao i ostala korumptivna ministarstva samo gledaju na jednu stvar..a to je lova..itd..jer ne vrijedi dalje nabrajat...

  • 03.11.2021.

    Krivo, nitko nikoga ne mora upisati. Ja kad sam se upisivao u srednju školu, morao sam ispit polagati, a mnogi su ispali jer nisu sve papire dostavili, imali su izbor ili se upisati tamo gdje ima mjesta pa pokušati se prebaciti u drugi smjer ili čekati slijedeću godinu. To je bilo još za vrijeme Jugoslavije. Srednja škola nije obavezna da bi se imao automatski upis, plus toga kvote su takve. Istina, žao mi ga ali zar upis preko reda nije pogodovanje?

  • 03.11.2021.

    Na ovo nitko ne reagira nekakvom kontra objavom, bitno da se državni vrh međusobno dopisuje preko medija dok narod gleda taj show.

Komentiraj...
Vidi sve komentare