To je to što me zanima!

Nema više sendviča iz dućana, kazna je od sada 5000 kuna

Prema novom zakonu prodavačice u dućanima više neće moći praviti sendviče za đake i radnike jer je kazna za kupca i prodavača postala previsoka
Vidi originalni članak

Dragi kupci, na snagu je stupio novi zakon o zabrani pripremanja sendviča. Kazna i za prodavača i za kupca iznosi 5.000 kuna. Hvala na razumijevanju!, natpis je koji je u srijedu osvanuo na vratima dućana poduzeća "Kvarner Punat" u Opatiji i izazvao nevjericu među kupcima, prenosi Novi List. 

Prodavačice su objasnile da su informacije o zabrani pravljenja sendviča u dućanima saznale ranije iz medija. Ipak, u dogovoru s upravom  i dalje će pripremati sendviče za svoje kupce. Natpis je ubrzo skinut sa vratiju uz zadovoljstvo kupaca.

- Naše prodavačice rade sendviče s rukama u rukavicama i s hvataljkama, ne stavljamo nikakve umake, već  samo ljudima prerežemo kruh i stavimo unutra sir i mortadelu. Zamislite da vam u trgovinu dođe neki radnik s prljavim rukama od posla,  zamoli vas da mu složite sendvič i vi ga odbijete - rekao je Gordan Žic, direktor »Kvarner Punta«. 

- Ne možemo se boriti za trgovce u ovoj situaciji, jer postoje ugostitelji koji moraju zadovoljiti određene propise kako bi svojim gostima  mogli posluživati sendviče- rekao je Dušan Mušćo, tajnik opatijskog udruženja obrtnika.

Više pročitajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • car13 19.02.2011.

    iiiddddiiiooootttiiiii !!!!!!!!!!!!!!!!! odkuda im vremena za donošenje ovakvi zakona u državi koja propada ????

  • odesveu3pm 18.02.2011.

    hahahahahaha.....jos ce zbog tebe uves elektricnu stolicu.....XD...lol

  • odesveu3pm 18.02.2011.

    ''Oce nas, koji jesi na nebesima''.......ovo je zalosno, jako zalosno, cak mi dodje da placem kad vidim kud ova drzava ide i gdje je nasa buducnost....pa zar oni nemaju pametnijeg posla nogo izmisljat ovakve stvari?!...svaka cast onome ko je to izmislio, jer ipak, ne moze to svatko...:)....iz jadnog pravimo jos jadnije...Super!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare