To je to što me zanima!

'Nemojte još planirati ljetne praznike, u jeku je pandemija'

U ovoj krizi se od svih nas traži solidarnost . Tko to financijski može podnijeti, taj bi ne bi trebao insistirati na povratu novca nego pomoći time što će zadržati bon, rekla je Ursula von der Leyen
Vidi originalni članak

Predsjednica Europske komisije Ursula von der Leyen je građanima preporučila da još ne bukiraju ljetne odmore zbog pandemije koronavirusa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Građanima preporučujem da još malo pričekaju s planovima za ljetni odmor. Nitko trenutno ne može davati ozbiljne prognoze o tome kako će se pandemija razvijati u srpnju i kolovozu - rekla je Ursula von der Leyen za Bild.

U istom razgovoru kritizirala je odluku njemačke vlade po kojoj turističke agencije i tvrtke klijentima čija bukiranja su zbog pandemije koronavirusa propala, nisu dužne povratiti novac nego bonove.

- U cijeloj Europi potrošači imaju pravo birati žele li umjesto odgođenog putovanja novac ili bon - rekla je von der Leyen.

Istodobno kupce pozvala, ukoliko su u mogućnosti, da ne traže povrat novca od turoperatora.

- U ovoj krizi se od svih nas traži solidarnost . Tko to financijski može podnijeti, taj bi ne bi trebao insistirati na povratu novca nego pomoći time što će zadržati bon kako bi se turističkim agencijama pomoglo da prebrode ove teške tjedne - naglasila je Von der Leyen.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 12.04.2020.

    Ne sekiraj se sledecih 3-6 godina kupanje samo u kadi i tuš kabini

Komentiraj...
Vidi sve komentare