To je to što me zanima!

Neočekivani gost: U dvorištu pronašla imigranta iz Afrike

Jacky Goodfellow (40) iz Kenta vraća se iz kupovine. U svom je dvorištu pronašla ilegalnog emigranta iz Eritreje. Nahranila ga je i pričala s njim do dolaska policije
Vidi originalni članak

Jacky Goodfellow (40) iz Kenta, na kućnom je pragu nakon povratka iz kupovine, - dočekao ilegalni imigrant (23) iz Eritreje.

Gladnom mladiću dala je nekoliko čokoladica, ali s obzirom da se po prvi put susreo s nečim takvim, nije ih znao otvoriti. Jacky je potom sjela u dvorište s mladićem dok je njezina kćer za to vrijeme obavještavala policiju o neočekivanom gostu, javlja Daily Mail.

-Bio je vrlo ugodan mladić, ali očito nije bio na mjestu na kojem je trebao biti. Bilo mi ga je žao. Policija je rekla da ga zadržimo dok ne dođu  - rekla je Jacky.

Mladić je, ispričala je Jacky, znao dobro engleski. U razgovoru joj je rekao da je završio studij znanosti u svojoj zemlji te da je u Velikoj Britaniji namjeravao tražiti azil kako bi radio kao profesor. 

Ilegalac je u zemlju stigao na trajektu, skrivajući se iza kamiona. Nisu ga uspjeli pronaći ni psi tragači tijekom redovne kontrole u luci Calais do koje je, kako je rekao, došao pješice iz Afrike.


Idi na 24sata

Komentari 15

  • rroby 05.10.2014.

    Još da mu dala bijelu čokoladu još nekak ovak se bojao da se za prst ne ugrize

  • salaso 04.10.2014.

    Dala mu snickers..mislila baba pretvorit će se dečko u nešto drugo..

  • argon 04.10.2014.

    jel mu dala

Komentiraj...
Vidi sve komentare