To je to što me zanima!

Zagreb: 'Mamio mi je kćer (10) u auto, policija sad pregledava kamere. Pazite na svoje klince'

Iz policije su potvrdili da su dobili dojavu o 'komunikaciji djeteta i muškarca' i da sve istražuju. Majka je u kvartovskoj Facebook grupi napisala kako je muškarac rekao curici da ga je ona poslala da ju pokupi
Vidi originalni članak

Jedna je majka u zagrebačkoj kvartovskoj grupi 'Za bolje sutra - Za Borovje!' na Facebooku napisala kako je njenu kćer u utorak oko podneva navodno pokušao oteti nepoznati muškarac. Navodi u postu da se pored nje zaustavio crni automobil, dok se djevojčica stara 10 godina vraćala kući iz škole.

- Muškarac joj je rekao da ga je poslala njena mama da ju pokupi. Srećom pa je moja cura samo nastavila hodati. Javila sam školi i sad će policija doći do nas. Prenesite svojim klincima da paze. Policajci sad po kvartu traže kamere - napisala je žena navodeći da su joj u policiji rekli da je ovo drugi slučaj na sličnu priču u zadnjih desetak dana u gradu. 

Tvrdi i da se radilo o mlađem muškarcu svijetle kose u crnoj jakni.

Iz zagrebačke policije su za Dnevnik.hr potvrdili da su dobili dojavu oko 12.40 sati o 'komunikaciji nepoznatog djeteta i muškarca'. Navode i da se utvrđuju okolnosti cijelog slučaja.

Idi na 24sata

Komentari 160

  • malagarava777 02.02.2022.

    Tko ga prvi pokupi nek mu da da pojede ono kroz šta piša...

  • dugiyy 02.02.2022.

    Naici ces jednom na krivu curicu ciji ce te tata uciniti vjernikom..Izmolit ces sve svece da te preuzme vlast i policija..Potrebna je samo jedna kamera da ti snimi analno lice..

  • Smarta 02.02.2022.

    mislim da se ne bih mogla suzdržati......

Komentiraj...
Vidi sve komentare