To je to što me zanima!

Nepoznati počinitelj već 3 dana razbija vrata na zgradi SDP-a

S obzirom na ovakvu učestalost napada na zgradu u Vinkovcima, sljedeće što možemo očekivati jest da će nam ju zapaliti ili nešto još gore, poručili su iz vinkovačkog SDP-a
Vidi originalni članak

Nepoznati počinitelj u srijedu je drugi je put u tri dana razbio staklenu stijenu na ulazu u zgradu vinkovačkog SDP-a, potvrdili su iz te stranke, ističući kako su takvom vandalskom napadu bili izloženi 18. studenoga, na Dan sjećanja na žrtvu Vukovara 1991., kada im je također razbijeno staklo na ulazu u zgradu.

- Nakon što je na Dan sjećanja na žrtvu Vukovara razbijeno staklo na SDP-ovim prostorijama, što je posebno groteskno jer je sredinom 90-ih u tim prostorijama nekoliko godina boravila 204. vukovarska brigada, ponovno su razbijene prostorije SDP-a. Inače je 204. brigada bila u SDP-ovim prostorijama jer im nitko osim vinkovačkog SDP-a nije htio dati prostor u kojem mogu imati svoje sjedište, što je jedna posebna priča koje se današnji super domoljubi ne žele sjećati - ističu iz vinkovačkog SDP-a.

 Ocjenjuju kako je u cijeloj državi, a u Vinkovcima još izraženije stvorena klima da se napada sve one koji se ne uklapaju u neko 'novokomponirano državotvorno domoljublje' one koji upozoravaju da su nenormalne stvari i postupci nenormalni, a ne normalni, okruženje u kojem pristojni ljudi već polako dižu ruke od sudjelovanja u društvenim procesima koji oblikuju i unaprjeđuju hrvatsku državu.

- S obzirom na ovakvu učestalost napada na SDP-ovu zgradu u Vinkovcima, sljedeće što možemo očekivati jest da će nam zapaliti zgradu ili nešto još gore. Ostaje nam uzdati se u institucije pravne države kako će nas zaštiti - poručuju iz vinkovačkog SDP-a.

 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • VisokoToksični 22.11.2019.

    To može biti jedino žestoki hadezeovac! Počnite od tamo istragu.

  • radišaklapun 21.11.2019.

    a možda je i fila za učlanjenje u straku a nezna im se radno vrime pa od silnog kucanja se raspadne staklo,hebiga sve im je zbrčka njihov bivši premier koji se diza u podne

  • ina67 21.11.2019.

    Možda je ljut jer nema afera

Komentiraj...
Vidi sve komentare