To je to što me zanima!

'Neprihvatljivo je da Sinčić na nama skuplja političke bodove'

Prikupljanje političkih bodova na primjeru uspješne tvrtke i jakog brenda, koji je sveprisutan i poznat, razumljivo je iz perspektive populizma, no neprihvatljivo po sam brend, ističu u Pošti
Vidi originalni članak

Hrvatska pošta reagirala je na navode s jučerašnjeg obraćanja Živog zida ispred zgrade Hrvatske pošte, na kojoj je Ivan Vilibor Sinčić ustvrdio da je ta tvrtka "simbol svih vrsta korupcije".

U priopćenju ističu:

- Hrvatska pošta, kao tvrtka koja zapošljava više od 10.000 zaposlenika, ulaže u gospodarstvo Republike Hrvatske više od 500 milijuna kuna godišnje te posluje u skladu sa visokim korporativnim standardima, dovodi se u vrlo ružan kontekst od strane Živog zida i njihovog predsjednika Ivana Vilibora Sinčića, piše Pošta i nastavlja:

- Prikupljanje političkih bodova na primjeru uspješne tvrtke i jakog brenda, koji je sveprisutan i poznat, razumljivo je iz perspektive populizma, no neprihvatljivo po sam brend. Teze na kojima se demagoški ocrnjuje Hrvatska pošta se vrte oko 2008. godine i slučaja koji je radno-pravno sporazumno riješen.

U Pošti ističu i da su uz bok europskim i svjetskim poštanskim operatorima te regionalni lider:

- Investicije u temeljno poslovanje i razvoj logistike su, uz ulaganje u zaposlenike, prioritet. Hrvatska pošta nije politička stranka koja sudjeluje u predizbornoj kampanji. Zlouporabu nas kao jednog od najvećih poslodavaca u RH, ne možemo dopustiti, stoga najavljujemo, ukoliko se i dalje nastavi ovakvo ocrnjivanje našeg brenda i zaposlenika, da ćemo protiv odgovornih primijeniti zakonski raspoložive mjere, kaže se u priopćenju. 
 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • kaius 25.04.2019.

    štede na ljudima,sve ih je manje i rade i posao za dvoje.što se tiče usluge je sve gore,pošiljke ne stižu na vrijeme i kad platiš više za to.,meni je bili jeftinije dobit paketić iz indianapolisa nego iz zg-istra........

  • NenaP 25.04.2019.

    Ajmo Sincic.

  • DejanKuticic 25.04.2019.

    Uspjesna je tvrtka samo zato jer ima monopol. A koliko izrabljuje radnike vidljivo je iz danasnje objave Ivana Sincica. I ja primjecujem kako postari po mojem gradu Đurđevcu hodaju u uniformi cijelo poslijepodne do 16-17 sati, a radno vrijeme im je do 14 sati. Mislite da im netko plati prekovremeno!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare