To je to što me zanima!

Neprimjereno? Biden šaputao ženi novog ministra na uho

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ashton Carter je u utorak prisegnuo kao novi američki ministar obrane. Mnogi su ocijenili da se Biden prema supruzi novog ministra ponašao neprimjereno
Vidi originalni članak

Joe Biden (73), potpredsjednik SAD-a, držao je za ramena i šaputao na uho Stephanie Carter tijekom svečane prisege njezinog supruga. Ashton Carter je u utorak prisegnuo kao novi američki ministar obrane . Tijekom prisege Biden i Stephanie su stajali iza njega. Mnogi su ocijenili da se Biden prema supruzi novog ministra ponašao neprimjereno .

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na Twitteru su mnogi objavili komentare u kojima su između ostalog neki napisali da bi "udarili Bidena da je to napravio njihovoj ženi", piše Daily Mail.

Nije mu prvi put

Ovo nije prvi takav slučaj s Bidenom. Prošle godine su dosta polemike izazvale fotografije na kojima mu u krilu sjedi bajkerica te kako šapuće na uho kćeri senatora Chrisa Coonsa tijekom svečanosti prisege.

Inače, Biden ima četvero djece i oženjen je za Jill Jacobs. Ona mu je druga supruga, a vjenčali su se 1977. godine.

Idi na 24sata

Komentari 106

  • fenix77 18.02.2015.

    To je normalan obrazac ponašanja i napredovanja. Iza svakog tako velikog uspjeha muškarca stoji mu žena. Izgleda da je u ovom slučaju jasno tko mu je pomogao u napredovanju, a tko će platiti. To je novost koja se počela prakticirati i kod nas. Poznata 3 K, Kirin, Karamarko i K..

  • LebronPetrovic 18.02.2015.

    Uživala je i stavila je gaćice sušit ! Kladim se 100% !

  • El Tractor 18.02.2015.

    Viagra radi čuda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare