To je to što me zanima!

Nered na listi HSS-HSLS-PGS u 1. izbornoj jedinici

Marko Lasić - Nered kaže da se 'ljubav' između njega i Đurđe Adlešić rodila kada je čuo da zna sve albume poznatog američkog repera 50 Centa
Vidi originalni članak

Đurđa me oduševila, znala je sve o 50 Centu, kao i nabrojati sve njegove albume. Odlučio sam napraviti sve da moja omiljena političarka dobije na ovim izborima - izjavio je poznati reper Marko Lasić Nered, koji se u kampanji priključio koaliciji HSS-HSLS-PGS. Osim u glazbenom, Nered se i politički angažirao iako nije član niti jedne stranke, pa će tako biti na koalicijskoj listi u prvoj izbornoj jedinici. Dok se Nered odlučio politički aktivirati, njegov prijetelj Marin Ivanović - Stoka u komuni uči kuhati. Čelnici kolicije sa zagrebačkog Trga bana Jelačića službeno su, promotivnim autobusom, krenuli u predizbornu kampanju. Za najam autobusa, kojim planiraju obići cijelu Hrvatsku, izdvojit će 100 000 kuna. Svaki dan u 10-tak mjesta građane će upoznati sa programom i s ljudima koji ga planiraju realizirati. Temelj njihovog programa je ravnomjeran razvoj Hrvatske. Iz koalicije poručuju da se pitanje vođenja Hrvatske ne smije niti može riješiti u Zagrebu, u dogovorima i kupovni u uskim političkim krugovima. Udarili su i po projektu svog dosadašnjeg partnera HDZ-a. Kažu i da u ovom trenutku Hrvatskoj zasigurno nije nužan most za Pelješac, već da je važnije završiti puni profil autoceste Rijeka-Zagreb, koja je poznatija kao 'sutocesta smrti', kao i pristupiti bušenju druge cijevu tunela Učka.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • user_12081 13.10.2007.

    Nered, ili Neder, kako te novinarka Snježana naziva, zaista si jednostavan čovjek! Dovoljno ti je bilo da Đurđa zna nabrojati albume, pa da se baciš u žrvanj politike. Ili je to tvoja davna potajna želja? Sretno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare