To je to što me zanima!

Neredi u Češkoj: Zagrebački sud kaznio je prvog huligana

Plzenu izgubio od Viktorije s 1-2. Nažalost, uoči, ali i za vrijeme utakmice došlo je do sukoba između BBB-a i češke policije. Sada je prvi napadač na Prekršajnom sudu u Zagrebu kažnjen...
Vidi originalni članak

Počinitelji su pušteni nakon policijske obrade u Češkoj, znamo o kome je riječ, a kad se vrate, na potezu je hrvatska policija, rekao je ministar policije Davor Božinović te dodao da hrvatska policija, kad dobije službeno izvješće i dokumentaciju češke policije o počiniteljima, može pokrenuti postupak sankcioniranja te da će to sigurno i učiniti.

On je tako u veljači komentirao nerede navijača u središtu Plzeňa. U prvom susretu šesnaestine finala Europske lige Dinamo je u Plzenu izgubio od Viktorije s 1-2. Nažalost, uoči, ali i za vrijeme utakmice došlo je do sukoba između BBB-a i češke policije.

Sada je prvi napadač na Prekršajnom sudu u Zagrebu kažnjen za remećenja javnog reda i mira

Idi na 24sata

Komentari 14

  • jo2hn8ny 22.03.2019.

    Nama treba jedna Margaret Thatcher, da bi se uveo red među huliganima.

  • kajkajZg 22.03.2019.

    Samo na navijacima striktno zaoni provode a kada treba stat uz gradane kada je prosvjed ili kada je trebalo u rat oni su uvijek prvi bili spremni i stali na prvu crtu...i nikad ti "huligani" nisu napali civila ili nekog normalno gradana ovo je zivot koji oni zive...borba izmedu klubova tako da ne znam zasto ih vidite kao najvece zlo...u nasoj zemlji ima daleko vise zla nego ti "huligani" koji ne diraju neduzne..

  • Želimir ŽabacBelavić 22.03.2019.

    Dozuvotni zatvor. To nisu navijaci vec bitange bez mozga

Komentiraj...
Vidi sve komentare