To je to što me zanima!

Nesnosne gužve se nastavljaju: Kilometar i pol duga kolona na A2 kod čvora Zaprešić za Zagreb

Između čvorova Jankomir i Zaprešić vozi se uz privremenu regulaciju prometa u dva smjera, a kolone su duge i po kilometar i pol, što je posljedica radova na mostu Sava...
Vidi originalni članak

Na autocesti A2 Zagreb-Macelj kod čvora Zaprešić u smjeru Zagreba stvorila se kolona od oko 1,5 km zbog zone radova, javljaju najnovije stanje iz HAK-a.

Nastavak je to gužvi koje su nastale zbog mosta Sava, koji je napravio kolaps prometa još u srijedu. Ta dionica je u srijedu bila i zatvorena.

Sporni most sagrađen je još 1981. i nalazi se na najskupljoj cesti u povijesti Hrvatske. Iz Autocesta Zagreb-Macelj (AZM) kažu da je zadnji put obnavljan prije 13 godina.

OBNAVLJALI GA 2008. Novi ležaj za oštećeni most morat će posebno proizvesti

- Također, poslije potresa obavljena su dva izvanredna specijalistička pregleda: u srpnju 2020. i siječnju 2021. godine od strane ovlaštenih inženjera te nisu uočena nikakva oštećenja - istaknuli su u AZM-u.

Problem je u ležaju mosta, koji će se morati posebno proizvesti zbog čega bi ove gužve i dalje mogle potrajati.

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Gargamel222 01.10.2021.

    Kaže capak "Od 84 umrlih u zadnjem tjednu, 77 posto nije cijepljeno, objavio je Capak." znaći 23% umrlih cijepljenih u zadnjih 7 dana na ukupnih 84 umrlih , cca 3 cijepljena su umrla u zadnjih 7 dana_:;::_;:

  • Josip Rimac 01.10.2021.

    Pa ti živi u gradu 🥳🥳

  • Fleetwood Town 01.10.2021.

    sada s ekuka kada se 20 minuta mora stajati, a kada ste onom zlocincu brozu stajali 2 dana da mu smrdljive noge ljubite onda je bilo ok

Komentiraj...
Vidi sve komentare