To je to što me zanima!

Nesreća: Dvojica biciklista su ozlijeđeni, vozač je pobjegao

Vozač je bočnom stranom vozila udario u biciklista na cesti kod Limskog kanala, a drugi biciklist se potom zabio u njega. Obojica su pala na kolnik. Biciklisti su lakše ozlijeđeni
Vidi originalni članak

U blizini Limskog kanala u petak oko 15 sati došlo je do prometne nesreće nakon koje je vozač pobjegao. Policija kaže kako je, za sada nepoznati vozač upravljajući vozilom u jednom trenutku pokušao pretjecati kolonu biciklista.

- U tom trenutku mu je iz suprotnog mjera naišlo drugo vozilo te se vozač brzo vratio u svoju traku. Međutim, bočnom je stranom udario u biciklista, a drugi biciklist se potom zabio u njega. Obojica su pala na kolnik - kazala je Suzana Sokač iz  istarske policije.

Vozač se nakratko zaustavio, ali je napustio mjesto nesreće, navodi policija, te se za njim traga. Prema zasad dostupnim informacijama biciklisti su zadobili lakše ozljede. 

Idi na 24sata

Komentari 58

  • sol 14.04.2018.

    Lijepo se voziti uporedo i pricati cak se za ruke drzati, pa ti pazi?

  • David-PuckoHrvatin 14.04.2018.

    Niš čudno bar tu u istri,još ih je malo nastradalih kako se voze po cestama umjesto jedan iza drugog to se rastegnu ko stado ovaca po cjeloj širini ceste!

  • 14.04.2018.

    I sam sam biciklista, međutim smatram da se ipak biciklistima previše popušta, osobito stranim grupama i osobito u Istri. Nije takav turistički promet od njih da im se ne bi mogao zabraniti promet barem na obilaznicama, brzim cestama ili opasnim m dionicama, osobito ako tamo postoje i alternativni pravci. Osobita opasnost su grupe biciklist koje se kreću cestama u jatima i kao da je cijeli svijet njihov . Pitajte policiju koliko su kazni naplatili biciklistima za nepropisnu vožnju? ? Ne teroriziraju nas biciklisti, već turistički lobi koji im to dopušta!

Komentiraj...
Vidi sve komentare