To je to što me zanima!

Udarili u most i isprevrtali se: Jedan poginuo, drugi ozlijeđen

Auto je u Ulici Stanka Lehote u Budrovcima sletio s ceste u odvodni kanal, udario u betonski most, više puta se prevrnuo i završio na krovu. Jedan muškarac je ispao iz auta, a drugi je ostao prikliješten
Vidi originalni članak

Muškarac (32) je preminuo nakon prometne nesreće noćas oko ponoći u Budrovcima kod Đakova, a drugi muškarac (28) je ozlijeđen, izvijestila je u četvrtak osječko-baranjska Policijska uprava (PU).

Automobil je u Ulici Stanka Lehote u Budrovcima sletio s ceste u odvodni kanal. Udario je u betonski most, više puta se prevrnuo i završio na krovu.

Prilikom udara i prevrtanja, iz auta je ispao 28-godišnjak, koji je zatečen bez svijesti, dok je u autu ostao prikliješten 32-godišnji muškarac.

Obojica su prevezeni u osječki Klinički bolnički centar (KBC), gdje je 32-godišnjak umro od ozljeda, a ozljede 28-godišnjaka još nisu okvalificirane.  

U tijeku je istraga o uzrocima i okolnostima teške prometne nesreće, navode iz PU osječko-baranjskoj.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • nori 🖖 28.02.2019.

    Most je kriv

  • Lažem 28.02.2019.

    Glup si do bola.

  • max2017 28.02.2019.

    po opisu ...lijepo polako 140....pa ringišpil.......Sreća da ne spada u "starije" jer bi policija zatražila da se u duhu pooštravanja propisa, oni iznad 67 ,voze samo u pratnji 2 policajca i roditelja........Živom čovjeku sve se može desiti i srećom sudi sud a ne svi koji bi htjeli...

Komentiraj...
Vidi sve komentare