To je to što me zanima!

Nesreća kod Delnica: Izgorio je autobus, putnici uspjeli pobjeći

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Putnici su izašli na vrijeme iz gorućeg autobusa te nitko nije nastradao, javio nam je čitatelj. Zbog sanacije mjesta požara na autobusu, promet se odvija jednom prometnom trakom
Vidi originalni članak

Na autocesti A3 prema Delnicama u petak poslijepodne izgorio je autobus. Putnici su izašli na vrijeme iz gorućeg autobusa te nitko nije nastradao, javio nam je čitatelj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na izlazu iz tunela Čardak na autocesti A6 u smjeru Rijeke u petak je oko 14 sati došlo do požara autobusa mađarskih registracijskih oznaka. Nitko od putnika nije ozlijeđen. Požar na autobusu je ugašen, a očevidom se utvrđuje uzrok izbijanja požara na vozilu, kažu u PU primorsko-goranskoj. Promet se zbog požara i sanacije kolnika održava jednom prometnom trakom. Putnici iz zapaljenog autobusa nastavili su svoj put drugim organiziranim prijevozom.

Osim toga, vozi se otežano i na zagrebačkoj obilaznici zbog nekoliko manjih sudara. Zbog prometne nesreće na autocesti A2 Zagreb-Macelj između čvorova Zaprešić i Jankomir u smjeru Zagreba također se vozi otežano. Pojačan je i promet na autocesti A1 između naplate Lučko i čvora Bosiljevo u smjeru mora.

 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • prokurator 20.04.2019.

    uzgred - ovo je kod nas često, rekao bih nekoliko slučajeva na godinu. toga valjda ni u rumunjskoj nema. šteta samo da u člancima ne navedu koje kompanije su u pitanju.

  • mimara 19.04.2019.

    eto vidite ne gore samo nasi zetovci

  • orim1501 19.04.2019.

    Ili je A3 ili A6 de se dogovorite

Komentiraj...
Vidi sve komentare