To je to što me zanima!

Nesreća kod Varaždina: Auto udario biciklista i usmrtio ga

Vozač se vozio autom u smjeru Ludbrega te je zahvatio biciklista dok ga je obilazio i odbacio ga u jarak uz cestu. Biciklist nije bio označen nikakvim reflektirajućim oznakama
Vidi originalni članak

U četvrtak rano ujutro, svega par minuta nakon ponoći na državnoj cesti D-24 u Leskovcu Topličkom, 30-godišnji vozač automobila udario je u 71-godišnjeg biciklista koji se vozio uz desni rub kolnika, te ga usmrtio. Vozač se vozio autom u smjeru Ludbrega te je zahvatio biciklista dok ga je obilazio i odbacio ga u jarak uz cestu. Biciklist nije bio označen nikakvim reflektirajućim oznakama ili svjetlom, a vozač  je bio pijan i imao je 1,38 promila. Nakon očevida, određena je obdukcija tijela i tehnički pregled vozila.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • ASNL 15.11.2018.

    U srijedu 14.11 u 9.36 po lokalnom vremenu drzava Texas je izvrsila Robeta Ramosa rodjenog 1954 u Mexicu (Reuters) - Vlasti u Teksasu izvršile su meksički muškarac u srijedu zbog ubojstva svoje 42-godišnje supruge i dvoje djece 1992 godina, Robert Moreno Ramos, 64, dobio je smrtonosno ubrizgavanje u državi smrtnoj komori u Huntsvilleu i proglašen mrtvim u 9:36, javljaju dužnosnici državnih ispravaka. Prije nego što je umro, Ramos je rekao da je zahvalan meksičkom konzulatu zbog borbe protiv njegove smrtne kazne i osiguravanja primanja humanog liječenja dok je bio u zatvoru. Dok je u Teksasu primio smrtonosnu injekciju ubojica, osumnjičenik Robert Moreno Ramos zatražio je od Boga da mu pošalje "kočiju" i izjavio da je spreman ići. Ramos je ukupno 556 zatvorenik koga je izvrsia drzava Texas 1486 ukupno u SAD nakon sto je Vrhovni sud ponovo ozakonio smrtnu kaznu nakon slucaja (Furman v Georgia)1972 god.

  • NemamNick 15.11.2018.

    U Varaždinu pa pijani maa jeee

  • Sunn ARmando 15.11.2018.

    Pa jbtt viseeee sta vam jeee????? Za ovu malu drzavu previse poginulih , previse pijanih i neodgovornih vozaca .

Komentiraj...
Vidi sve komentare