To je to što me zanima!

Nesreća kod Vrbovskog: 'Ležao je mrtav pokraj svog motora...'

TEŠKA NESREĆA: U Rimu kraj Vrbovskog sudarili su se motociklisti. Jedan je na mjestu preminuo, dok se drugi u bolnici bori za život. Bio je u besvjesnom stanju i teško ozlijeđen
Vidi originalni članak

Vozač motora iz Francuske krenuo je jučer prema Zagrebu. Iz suprotnog smjera kod naselja Rim dolazio je vozač motocikla karlovačkih registracija. Silovito su se sudarili.

- Prizor je bio stravičan. Dijelovi motora bili su razasuti po cesti, a mrtvo tijelo jednog od motociklista bilo je pokraj motora. Policija je već stigla i zatvorila jednu traku zbog očevida - kazao je jedan od očevidaca nesreće.

NESREĆA KOD VRBOVSKOG Nova tragedija: Poginuo jedan motociklist, drugi je u bolnici

Sudarili su se oko 12.30 sati i to na ravnoj cesti ispred restorana u mjestu Rim u Vrbovskom. Na mjesto sudara odmah je izašla ekipa Hitne pomoći koja je vozača motora karlovačkih registracija odvela u karlovačku Opću bolnicu. Bio je u besvjesnom stanju i teško ozlijeđen. Francuz je na mjestu poginuo.

- Zbog teških ozljeda motociklist je u životnoj opasnosti - kazali su nam jučer u karlovačkoj bolnici.

Policija je jučer do kasnih popodnevnih sati utvrđivala što je bio uzrok teške prometne nesreće te kojom su brzinom vozili motociklisti. Navodno je poginuli bio s grupom motociklista koji su vozili prema Zagrebu.

Idi na 24sata

Komentari 69

  • 3am 02.07.2018.

    Eto, osječam se malo sigurnije u prometu nakon ovakve vijesti

  • KnezDomagoj 02.07.2018.

    Bolje on, nego da je nekome dijete pokupio. Žao mi ga, ali ako ima za motor onda bi trebao imati i za pistu pa neka tamo divlja.

  • Prva Proleterska 02.07.2018.

    Neće više !

Komentiraj...
Vidi sve komentare