To je to što me zanima!

Nesreća kraj Motovuna: Vozač je ispao iz auta nakon sudara

Vozač Audija A3 je vozeći iz pravca Motovuna prema Karojbi, u desnome neoznačenom oštrom zavoju prešao na suprotni trak i tada se direktno sudario sa vozilom
Vidi originalni članak

Nekoliko ljudi je ozlijeđeno u prometnoj nesreći na cesti koja vodi od Karojbe do Motovuna oko 19 sati u srijedu. 

Kako neslužbeno doznajemo, vozač Audija A3 je vozeći iz pravca Motovuna prema Karojbi, u desnome neoznačenom oštrom zavoju prešao na suprotni trak i tada se direktno sudario sa vozilom Fiat koji se kretao u suprotnom pravcu. Od siline udarca vozač Fiata je izletio na travnatu površinu, a Audi se zarotirao na samoj prometnici.

U Motovunu se u srijedu održavala i popularna Off road utrka terenskih vozila, pa je tom dionicom ceste promet bio veoma gust. Policija će detalje nesreće znati nakon očevida. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • centarfor 02.05.2019.

    Naravno-pojas? Ali što je s vozačem Audia koji je na toj zavojitoj cesti i uz sav gusti promet vozio tako da je morao izletjeti iz zavoja. Za ovo nema opravdanja. A novinar u naslov stavi da je neoznačeni oštri zavoj (ovo je sigurno čuo od vozača Audia). A na slici se baš vidi vrlo oštri zavoj. Kao da to vozaču iz tog kraja bilo potrebno. Na takvoj cesti nije potrebno označiti svaki zavoj.

  • cerat_1 01.05.2019.

    Pojas

  • 24 SATA NON-STOP 01.05.2019.

    kuda je ispao? kad su sajbe i stakla na oba auta citave!

Komentiraj...
Vidi sve komentare