To je to što me zanima!

Nesreća na cesti kod Dragalića: Zapalio se auto usred vožnje

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac kod Dragalića došlo je samozapaljenja automobila tijekom vožnje. Vatrogasci su požar ugasili, nitko nije stradao...
Vidi originalni članak

Na južnom kolničkom traku autoceste A3 Bregana-Lipovac kod Dragalića, na novogradiškom području, danas oko 19 sati došlo je tijekom vožnje do samozapaljenja osobnog automobila. Policijska uprava brodsko-posavska odmah po zaprimljenoj dojavi alarmirala je vatrogasce i druge službe za pomoć u takvim slučajevima.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nasreću, požar je vrlo brzo lokaliziran i ugašen, i nitko, kako smo neslužbeno doznali, u PU brodsko-posavskoj, nije stradao.

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Wally - Gator 29.12.2019.

    Najcesci razlog samozapaljenja auta je lose odrzavanje vitalnih djelova auta, posebno sistema za napajanje i paljenje. Zbog neredovnog odrzavanja dolazi do oštecenja na dovodnim crijevima za gorivo. Crijevo koje je od gume pukne, dolazi do prskanja zapaljive materije po zagrijanoj povrsini i tako najcesce dodje do zapaljenja. Do zapaljenja auta moze doći i zbog neispravne ili nestrucno popravljene elektricne instalacije. Dovoljno je, npr, da samo mali jelic izolacije bude lose postavljen i da na tom mjestu dodje do iskrenja i instalacija se zapali. Jednom recenicom; najcesci razlog samozapaljenja auta je zapravo nemar vlasnika, ono - dok ide ide a kad plane: ajme majko.............Zato nemojte bizat od ovlastenih i provjerenih autoelektricara ka djava od tamjana. Svratite ponekad do njih, barem kad idete na dalek put.

Komentiraj...
Vidi sve komentare