To je to što me zanima!

Nesreća sa 336 km na sat: Od auta ostala samo hrpa metala

Mađarska policija objavila je snimku nesreće od prije više mjeseci u kojoj su dvojica u Lamborghiniju jurila 336 km na sat. Čudom su preživjeli nesreću
Vidi originalni članak

Mađarska policija objavila je snimku stravične nesreće na tamošnjoj autocesti u kojoj su vozač (36) i suvozač samo čistom srećom izvukli živu glavu.

Jurili su Lamborghini Huracanom 336 kilometara na sat i udarili u lijevu ogradu, a zatim probili desnu i sletjeli u jarak. Lakše ozlijeđeni vozač izvukao je iz olupine prijatelja prije no što je auto planuo. S teškim ozljedama suvozača su helikopterom prevezli u bolnicu.

Jurnjavu po M7 i slijetanje, mobitelom je snimio suvozač.

Lamborghini Huracan košta oko 1,8 milijuna kuna, a od zelene jurilice čeških tablica nakon nesreće u rujnu prošle godine nije ostalo gotovo ništa, javlja Express.co.

Idi na 24sata

Komentari 125

  • morenocro 22.01.2015.

    ma frajeri su pravi,voziti 336 km i ostat živ,nema, to su supermeni!

  • CFC17 21.01.2015.

    Oni se izvukli, a onaj glumac Paul Walker poginuo sa suvozacem pri manjoj brzini. Ehh, tko ima srece ima, tko nema ...

  • mimi0077 21.01.2015.

    Jasno se vidi da je auto odskocio skola uh je kostala skupo dije jos kazna zabopjet ce ga glava. Draga gospodo koji vozite po Madarskoj auto cesti. Nemojte da vas cesta zavarava izgleda ravno ali u jednom djelu dodete do udubljenja koje se nevidi i baca vas za 90.kmh a kamoli 336.h Da neznam koje oko imali vi ju nevidite pogotovo M7 cesta na kojoj Madari bi trebali placat vozacima sta uopce vozimo. Ja madarske ceste nebinazvao auto ceste nego Makadam. Ceste nove i stare ne valjaju nista to su za Lade trstace i druga vozila koji se krecu 60maxi za novija vozila ne.

Komentiraj...
Vidi sve komentare