To je to što me zanima!

Nesreća u Bjelovaru: Prošao je kroz crveno i udario u auto. Imao je 2,77 promila alkohola

Mladić (26) nije svojim automobilom stao na crveno svjetlo, već prošao u raskrižje gdje se sudario s drugim autom koji se od siline udarca okrenuo na krov. Troje ljudi je lakše ozlijeđeno
Vidi originalni članak

Mladić (26) je u utorak oko 23.30 u Bjelovaru pod utjecajem od 2,77 promila alkohola skrivio prometnu nesreću kada se autom nije zaustavio na crveno svjetlo na semaforu, već ušao u raskrižje i udario u drugi automobil. 

Njime je upravlja 27-godišnjakinja koja je ušla u raskrižje dok joj je na semaforu bilo zeleno. Od siline udarca se njen automobil preokrenuo na krov. Ona i dvoje putnika u autu prevezeni su u Opću bolnicu Bjelovar. Lakše su ozlijeđeni. 

TIJELO PREVEZLI NA OBDUKCIJU Sudar na A4: Vozač automobila prešao u suprotni trak i poginuo u sudaru s teretnim vozilom

Policija je alkotestirala oboje vozača. Kod 26-godišnjaka utvrđena je koncentracija alkohola od 2,77 promila, a kod 27-godišnjakinje 0,37 promila. 

POBOLJŠANJE KVALITETE PRIJEVOZA HŽ uvodi direktan brzi vlak na relaciji Osijek-Bjelovar-Zagreb

Mladić je priveden u prostorije policije i smješten u posebnu prostoriju do otriježnjena. Protiv njega zbog počinjenih prekršaja slijedi obavezni prekršajni nalog te optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • pospant 07.04.2022.

    Nista cudno za Bjelovar bitno da svi pametuju kad ih policija kaznjava...

  • Dr.Gonzo. 07.04.2022.

    Voznja u ovakvom stanju se mora u zakonu okarakterizirati kao pokusaj ubojstva. Dozivotno bi mu zabranio voznju ikakvog sredstva, auta, bicikla, trokolice...

  • hakon 07.04.2022.

    ja da se to u hrvatskoj zove prekrsaj a ne pokusaj ubojstva...

Komentiraj...
Vidi sve komentare