To je to što me zanima!

Nesreća u Puli: Pogazio ženu dok je kamion vozio unazad?

Za volanom kamiona je bio vozač (36) koji je vozio plinske boce. Ženi na nije bilo pomoći. Tijelo se prevezli na patologiju OB-a Pula. Rezultati očevida još nisu poznati
Vidi originalni članak

Puljanka (80) preminula je u utorak ujutro kad ju je u pulskoj Kandlerovoj ulici zgazio kamion. Za volanom je tad bio vozač (36) koji je vozio plinske boce.

Prema neslužbenim informacijama, vozio je unazad te nije vidio pješakinju. Hitna joj nije mogla pomoći, a tijelo su prevezli na patologiju OB-a Pula. Rezultati očevida nisu još poznati.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • OrcaPerestrojka 27.06.2017.

    Taj bi sa kamionom bio opasniji od đihadista !

  • bili-cvitak 27.06.2017.

    Sirota zena mozda isla kuci sva zamisljena sa spezom, mozda trebala cuvati unuke. Mozda ima nekoga bolesnog u obitelji, a Kandlerova je pjesacka zona, vrlo kratka i uska ulica, nezgodna vrlo, parkirani automobili, slabo pregledno, sada puno turista, pa bar ljeti uzmite kolica i vozikajte okolo to sto treba odvesti, sirotoj zeni glava bila pod kotacem, uzas jedan

  • Rasplodni bik 27.06.2017.

    Prirodna selekcija na djelu.Kad bi ovakvi slucajevi bili svakodnevnica svugdje vrlo brzo bi se ovo drustvo normaliziralo.Sva sreca je da hitna pomoc nije nista mogla napravit.

Komentiraj...
Vidi sve komentare