To je to što me zanima!

Nesreća u Slanom: Majka (34) stabilno, operirali je četiri sata

U stravičnoj nesreći u Slanom u četvrtak su poginuli otac i dvoje djece. Njegova supruga (34) i najmlađi sin (9) teško su ozlijeđeni. Trenutno su u stabilnom stanju
Vidi originalni članak

Majka i sin koji su preživjeli stravičnu prometnu nesreću u četvrtak ujutro u Slanom, dobro se oporavljaju u dubrovačkoj i splitskoj bolnici.

Meri Isufi (34) su u petak operirali u dubrovačkoj bolnici. Operacija je trajala četiri sata, a liječnici su uspjeli zaustaviti unutarnja krvarenja:

- Stabilno je nakon operacije. Liječnici su za sada zadovoljni - rekli su nam u dubrovačkoj bolnici.

Njezin sin Clive (9) je pak u splitsku bolnicu doveden helikopterom u četvrtak poslijepodne. Iako je doveden s nekoliko fraktura i s drugim teškim ozljedama, dječak je stabilno i liječnici vjeruju u njegov potpuni oporavak.

Da podsjetimo, albanska obitelj Isufi putovala je iz Engleske u Albaniju na godišnji odmor, a u Slanom su se BMW-om zabili u kamion. Otac Erion Isufi (37), najstariji sin Richard (15) i kći Ramela (14) su poginuli u stravičnom sudaru. 

Idi na 24sata

Komentari 77

  • Renaldo 03.08.2014.

    Zar je moguće da je obitelj putovala od Engleske do Albanije autom .Pa to je bar 2000 km u jednom pravcu. Koji vozač to može izdržati?Jednostavnije bi bilo da su išli avionom.Želim mami i djetetu brzi oporavak i što manje mami psihičke traume.

  • sindica2 02.08.2014.

    U svoj toj velikoj nesreći i velikom gubitku,da se pročita barem malo dobroga......svako dobro mami i sinu.......

  • Jyrki23 02.08.2014.

    daj Boze da se i majka i djete izvuku sto prije i oporave se...

Komentiraj...
Vidi sve komentare