To je to što me zanima!

Nesreća u tunelu: Stričak 8 mjeseci kraće u zatvoru

Vozača kamiona, Miljenka Stričaka (24) osudili su na sedam godina i deset mjeseci zatvora zbog nesreće u Ledeniku gdje je poginulo četvero ljudi
Vidi originalni članak

Županijski sud u Zadru potvrdio je presudu Općinskog suda u Zadru kojom je Miljenko Stričak (27) osuđen zbog izazivanja teške prometne nesreće u tunelu Ledenik. Iako je isprva dobio osam i pol godina zatvora, Županijski sud umanjio mu je kaznu za osam mjeseci, piše Večernji list. Stričaku su zabranili upravljanje motornim vozilima C i E kategorije u trajanju od pet godina, s tim da se vrijeme koje će provesti u zatvoru ne uračunava u vrijeme trajanja te mjere. Podsjetimo, u stravičnoj nesreći u Ledeniku 29. srpnja 2006. poginulo je četvero ljudi. Vozača kamiona, Miljenka Stričaka proglasili su krivim jer je riskantno 'uletio' u tunel brzinom od oko 90 kilometara na sat, ignorirajući niz prometnih znakova. Bez kočenja pokosio je vozila ispred sebe, zdrobivši pritom u potpunosti automobil Opal Astra. U njemu su na licu mjesta poginuli Jadranka Matešić-Marković (45) i njezin 11-godišnji sin Mihael, te Zdenka Kuhta (49) i njezina 15-godišnja kći Ines koje su se vraćale kući s ljetovanja.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • brangelina 23.11.2009.

    sramota!!!!!!!!!!!!!!!!

  • brangelina 23.11.2009.

    pa da i neka što prije opet sjedne u kamion pa oplete po piskaranju SMS-a.....

  • HUMI 23.11.2009.

    Bravo ĆOFI...Sramota da su smeću koje nema ni najmanje kajanja(nije pokaza da ima) smanjili kaznu.Žalosno je da se gleda da je skupo njega držati u zatvoru,.Oni bi po meni svi tribali raditi bez naknade u zatvoru a nakon što izađu morali bi dok su živi u državni proračun uplaćivati dio plaće.

Komentiraj...
Vidi sve komentare