To je to što me zanima!

Nesreća u Velikoj Gorici: 'Brzo je uletio u zavoj pa se okrenuo'

Osobni automobil se pri velikoj brzini prevrnuo. Policija je izašla na teren kako bi se utvrdio uzrok nesreće, a prema prvim saznanjima ozlijeđenih osoba nema.
Vidi originalni članak

Uletio je velikom brzinom u zavoj, ali izgleda da vozaču ipak nije ništa, rekla je čitateljica koja nam je danas poslala fotografije s mjesta nesreće u Velikoj Gorici.

Policija nam je potvrdila kako su u utorak oko 12 sati zaprimili dojavu o nesreći u Ulici Ljudevita Posavskog te da je očevid u tijeku nakon kojeg će se znati više.

Također, prema prvim saznanjima ozlijeđenih nema.

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • zajgorec 28.04.2019.

    Opet fauve

  • najiram 10 24.04.2019.

    opet leteči auto...a ljudi nemaju dovoljno sati letenja...i što če nam f 16 kad imamo leteče aute...samo se još morao obućiti da znamo letjeti sa njima...

  • LtHubertGruber 23.04.2019.

    Vozač srebrnog Renault Clia se prestrojavao iz desne u lijevu traku bez da je provjerio da li ima koga u lijevoj traci i udario u crni VW (koji mu je bio s lijeva) koji se pak od udarca okrenuo na bok i otklizao 5-6 metara na boku. Oba auta su vozila normalnom brzinom, a tamo zavoja niti nema tj. ima ali cca 500-600 m prije samog mjesta nezgode. Čitateljica priča neprovjerene gluposti, a novine iste prenose. Vjerojatno je čitateljica zaradila parsto kuna za fotke. Jadno. Samo da se štogod napiše, uslika i objavi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare