To je to što me zanima!

Nesreća u Zaboku: Poginuo dok je sina vozio liječniku

Dječak je imao temperaturu. Otac ga je vozio liječniku. Sudarili su se s Opelom. Otac je poginuo, a dječak i majka su teško ozlijeđeni
Vidi originalni članak

Dječak M.S. (1,5) koji je s roditeljima teško nastradao u prometnoj nesreći u utorak u Zaboku, leži na Odjelu intenzivne njege u Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj i stanje mu je stabilno. Ipak, još uvijek je životno ugrožen, a priključen je i na respirator. Neurokirurg dr. Miroslav Gjurašin je u utorak navečer operirao dječaka koji je imao veliko krvarenje u mozgu i teške ozljede glave. Dječak je stradao u sudaru Passata i Opel Merive. Passat je vozio njegov otac Z.S., koji je poginuo. Dječakova majka M.S. (28) je u bolnicu gdje čeka operaciju jer ima prijelom lijeve natkoljenice. Opel Meriva i VW Passat sudarili su se u utorak navečer u Prilazu Franje Tuđmana u Zaboku. Oba automobila su od siline udarca sletjeli s ceste i to svaki na svoju stranu.
- Policajac nam je za nesreću javio u 23.30, tri i pol sata nakon sudara - kažu Darko i Đurđica, brat poginulog Z. S. i njegova supruga.
- Ozlijeđena šogorica nije ni znala gdje su joj suprug i sin kad se osvijestila nakon sudara. Zvali smo sve bolnice i dječaka smo našli, ali brata nismo. Tek smo drugo jutro saznali da je na Zavodu za sudsku medicinu - ogorčena je obitelj poginulog vozača koji je u utorak navečer sina vozio u bolnicu u Zabok jer je dječak imao visoku temperaturu.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • bluesky 04.02.2010.

    šta ti je život...jedan sekund i sve ode u nepovrat...moja sućut obitelji više ništa nije isto...nadam se da ce mama i djete biti dobro...držite se!

  • svi_smo_doma 04.02.2010.

    Brati i šogorica bi trebali biti ogorčeni na vozača koji je skrivio sudar, ja se kladim na poginulog...

  • babytia 03.02.2010.

    NULA@ baš si NULA

Komentiraj...
Vidi sve komentare