To je to što me zanima!

Gužve: Zbog sudara na A1 kod Perušića promet teče otežano

Pojačan je promet na dionicama autocesta: A1 od Zagreba do Bosiljeva, A2 Zagreb-Macelj i na zagrebačkoj obilaznici (A3) u smjeru naplatne postaje Lučko
Vidi originalni članak

Na autocesti A1 između čvorova Otočac i Perušić na 143. km u smjeru mora promet teče zaustavnim trakom, zbog prometne nezgode. Zbog pojačanog prometa vozi se usporeno, u koloni dugoj oko 3 km. HAK moli vozače za strpljenje.

Pojačan je promet na cestama u smjeru mora, osobito na autocesti A1 između Zagreba i Bosiljeva, autocesti A2 Zagreb-Macelj, na zagrebačkoj obilaznici (A3) u smjeru naplatne postaje Lučko (A1), na Istarskom ipsilonu (A9) te na Ličkoj magistrali (DC1). Pojačan je ulazak i izlazak vozila kod naplatnih postaja Lučko (A1). Na izlasku sa autoceste A1 kod naplatnih postaja Lučko u smjeru Zagreba kolona vozila je duga oko 1 km.

Na cestama kroz Liku, između Selišta Drežničkog i Prijeboja (ŽC5201) te u Korenici (DC1), uz postavljenu privremenu prometnu signalizaciju, vozi se usporeno. 

Vjetar usporava promet

Jak vjetar usporava vožnju na autocesti A1 između južnog portala tunela Sveti Rok i vijadukta Božići, vozi se uz ograničenje brzine no autocesta je otvorena za sve skupine vozila. Zbog jakog vjetra se jučer kod vijadukta Božići prevrnuo kamion, a vozač je ozlijeđen. 

Na Jadranskoj magistrali između Novog Vinodolskog i Senja, zbog jake bure, zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama, motocikle, dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

Idi na 24sata

Komentari 34

  • 20.06.2015.

    sudari u sezoni na autocestama uzrokuju slovaci, cesi i madjari, a bogami i ponekad slovenac, te 4 nacije nemaju zrno vozacke kulture na autocestama!

  • Duro 20.06.2015.

    Jel se to gradonacelnik perusica pokusao novim mercedesom ukljuciti u promet i izazvao sudar?

  • alfabetagama 20.06.2015.

    Mi uvijek starom cestom ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare