To je to što me zanima!

Nesretna ljubav: Ostavila ga djevojka pa izazvao eksploziju

Stanari zagrebačkih Vrbana u potpunom su šoku. Vatrogasci su ih dizalicom spuštali s balkona. Stakla s prozora pala su u park. Na sreću, nije bilo djece
Vidi originalni članak

Zapravo smo imali nevjerojatnu sreću. Ostavila ga je djevojka, a on je spojio tri plinske boce. Eksplodirala je samo jedna, pa nije odletjelo u zrak pola zgrade, kaže susjeda.

Eksplozija je u petak nešto prije 16 sati odjeknula u Siječanjskoj ulici na zagrebačkim Vrbanima.

Muškarac (27) u čijem je stanu došlo do eksplozije teško je opečen. U bolnicu je prevezeno i nekoliko susjeda koji su se nagutali dima te vatrogasac, zbog dehidracije.

Borna Filić/Pixsell

'Stanari su bježali preko moga balkona'

- Bila sam u svom stanu na četvrtom katu kad je odjednom nešto grunulo i počeo je ići dim. Otvorila sam ulazna vrata i vidjela gusti crni dim kroz koji se uopće nije moglo ići. Pobjegla sam na balkon gdje sam čekala da dođu vatrogasci. Oni su me spustili ljestvama. I ostale stanare su spustili kroz balkon mog stana - rekla nam je susjeda.

Snimio čitatelj

Vikao kako želi umrijeti

Stanari pričaju kako je muškarac sve učinio zbog djevojke, koja ga je ostavila. Kad su ga iznosili iz stana, navodno se nije dao. Svjedoci kažu da je vikao kako želi umrijeti.

- Ne znam samo zašto smo mu svi mi trebali raditi društvo - govore šokirani stanari.

Sreća je, kažu, što u parku, na koji je palo staklo s dvaju prozora, tada nije bilo djece.

Snimio čitatelj

Jeste li vidjeli Igija? Ako ga vidite, javite vlasnici

Snažna eksplozija prestrašila je mačka Igija, koji je nestao u samo nekoliko sekundi. Vlasnica ga od silnog dima nije mogla pronaći, a nije se vratio niti dan kasnije. 

- Inače gotovo da ne izlazi iz stana. Molim vas koji živite u Vrbanima i okolnim kvartovima da mi javite ako ga vidite.  Velik je, jak, srebrnosivi i zove se Igi. Odaziva se samo na svoje ime - kaže vlasnica. Broj joj je 091/6400-437.

24sata

Idi na 24sata

Komentari 127

  • bbbdado 30.08.2015.

    Bit će još ljubavi , život je pred njim

  • tmendas 30.08.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • aldumaš 30.08.2015.

    Rijetko kad se može pročitat da je žena ubila muškarca zato što ju je ostavio.Svako malo iskrsne članak o tome kako je neki dilov upusao ženu pa pokušao samoubojstvo.Zanimljivo je kako uvijek ali baš uvijes to samoubojstvo ostane na pokušaju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare