To je to što me zanima!

Nestala Emina (15) vratila se u Dom Vrbina u Sisku

Emina Asanović (15) se samo pojavila pred vratima Doma Vrbina u Sisku. Nikome nije htjela reći gdje je bila i što je radila pet noći i 4 dana
Vidi originalni članak

Emina Asanović (15), štićenica Dječjeg doma Vrbina u Sisku, u subotu se sama vratila u dom. U ponedjeljak je s ostalom djecom doma išla na kazališnu predstavu u Sisku. Izdvojila se iz skupine i nestala. Socijalna radnica doma prijavila je Eminin nestanak. Policija je pokrenula potragu za nestalom tinejdžerkom. Emina se samo pojavila pred vratima doma. Nikome nije htjela reći gdje je bila pet noći i četiri dana.
Biogradski policajci u petak pronašli su u Sv. Filipu i Jakovu djevojku Anju Ivković (17) iz Petrinje koja je otišla od kuće prije dva tjedna. Policija je od majke dobila dojavu kako Anja radi kao konobarica u jednom kafiću te su je tako locirali.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Elio 30.06.2008.

    neka se vratila živa i zdrava

  • user_10015 29.06.2008.

    Komentari su vam stvarno neprimjereni,rijec je o 15 godisnjem djetetu.Nadam se da danas ,sutra necete komentirati i vlastito djete na ovaj nacin .Zakazali su roditelji,ali i sustav pod cijom je nadleznoscu sada.

  • 28.06.2008.

    Dijete se uci pameti od rodjenja, a ne sa 15,18, 20 godina. Znaci da ni roditelji nisu bolji

Komentiraj...
Vidi sve komentare