To je to što me zanima!

Nestala maca Maja, vlasnica 'tećice' iz tučnjave u Splitu

Maca Maja je mala, debeljuškasta, umiljata i sterilizirana, a čitateljica iz Splita moli ako bilo tko ima kakvu informaciju o njoj da joj se javi putem Facebooka...
Vidi originalni članak

Nestala je maca Maja, vlasnica najpoznatije splitske 'tećice', javila nam je čitateljica iz Splita. Maca je mala, debeljuškasta, umiljata i sterilizirana, a vlasnica moli ako bilo tko ima kakvu informaciju o njoj da joj se javi putem Facebooka.

Podsjetimo, masovna tučnjava u Splitu u travnju postala je viralni hit zbog posude za mace kojom su se tukli mladići.

MAKLJAŽA U SPLITU Ništa im nije sveto: Udario ga u leđa zdjelicom mačke Kolinde

Posuda za hranu iskrivila se od udaraca. Iz nje se već godinama hrane mačke Kolinda, Lilly i Maja, kažu nam zaposlenici parkirališta ispred splitskog noćnog kluba Vanilla kraj Poljuda.

Prema videosnimci, nekoliko ratobornih mladića, od kojih nekih skakuću kao da su u boksačkom ringu, drugi s podignutim gardom gledaju koga će udariti. U jednom trenutku nekoliko mladića unosi se u lice drugoj skupini i počinje makljaža. Nekoliko mladića s fantomkama udara šakama drugog mladića u kratkim rukavima, a u jednom trenutku jedan mladić kukavički s leđa udara napadnutog posudom za mačju hranu. Netko od prolaznika koji je vidio makljažu pozvao je policiju. Kad su policajci stigli, mladići su se razbježali.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U sveopćoj makljaži nastradala je i posuda iz koje se hrane mace.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 16.12.2019.

    Ma decki otvorili temu tko je bolji radnik i eto dodje do sukoba!

  • robertredford1951 16.12.2019.

    Šteta, šteta što se nisu međusobno poubijali, bilo bi više mjesta u knjižnicama.

  • pacifista 16.12.2019.

    LOL !

Komentiraj...
Vidi sve komentare