To je to što me zanima!

Žena koja je nestala u utorak u Biskom, sama se vratila kući

Nakon što je obitelj prijavila njezin nestanak u potragu su se uz policiju uključili i pripadnici HGSS-a, a u srijedu prijepodne pomagao im je i jedan helikopter...
Vidi originalni članak

Splićanka I.Č. (51) koja je u utorak poslijepodne nestala iz bratove kuće u Bisku, u četvrtak rano ujutro vratila se kući. Žena navodno ima zdravstvenih problema, a iz GSS-a kažu kako se nije poigravala sa spasiocima. Naime, kad je u utorak prijavljen njen nestanak, traganje je započelo 36 GSS-ovaca, a u akciji je sudjelovao i helikopter.

- Ovakve situacije su česte, iako je bilo i slučajeva gdje su se ljudi poigravali sa spasiocima. Ovog puta to nije bio slučaj. Inače se zna dogoditi da osobe s poteškoćama odlutaju od kuće i sami se vrate, rekao nam je Vinko Prizmić, pročelnik GSS-a.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • ladybug_1 17.06.2011.

    jel vi uopce razmislite prije nego napisete??ili makar procitate tekst do kraja??zenaje bolesna??ima poteskoce??mozda ni e zna koliko je nije bilo niti gdje je bila....odakle vam toliko zloce ljudi???

  • arcanius 16.06.2011.

    nije da me briga, ali bi rado volio čuti zbog čega je otišla bez javljanja te je tim činom izbila dosta love iz džepova poreznih obveznika.... di je bila?.... OK kaj su je tražili, ali zakaj se nije javila?

  • Asterix 16.06.2011.

    E sad bi joj trebalo naplatiti sve to šta su je tražili, čak i helikopterom !

Komentiraj...
Vidi sve komentare