To je to što me zanima!

Nestalo je osmero ljudi, među njima je četvero maloljetnika

Od 11 nestalih iz prošlog tjedna, sedam ih je pronađeno. Policija još uvijek traga za Samuelom Gušani, Markom Jakubinom, Sadije Ramadani i Aldinom Rizvanijem
Vidi originalni članak

Od 11 nestalih osoba iz prošlog tjedna, sedam osoba je pronađeno. Policija još uvijek traga za Samuelom Gušani, Markom Jakubinom, Sadije Ramadani i Aldinom Rizvanijem.

Vanja Ambrošić (32) je visok 186 centimetara, ima smeđe oči i kestenjastu kosu te je jače tjelesne građe. Vanja se u nedjelju, 4. listopada udaljio s adrese u Varaždinu, Eugena Kvaternika, u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u ljubičastu.

nestali.hr

Josip Gagula (52) se u nedjelju, 4. listopada udaljio s adrese u Zagrebu, Vinogradska cesta, u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

nestali.hr

Aneta Minkoš (25) je visoka 150 centimetara, ima ravnu tamnoplavu kosu i zelene oči te je srednje tjelesne građe. Aneta se u ponedjeljak, 5. listopada udaljila s adrese u Zagrebu, Turinina, u nepoznato. Ne zna se što je imala na sebi u trenutku nestanka.

nestali.hr

Diana Maček (17) je visoka 165 centimetara, ima ravnu kestenjastu kosu, male kestenjaste oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Diana se u ponedjeljak, 5. listopada udaljila s adrese u Bedekovčini, Aleja Dragutina Domjanića, u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku nestanka.

nestali.hr

Višnja Oršuš (14) je visoka 150 centimetara, ima crnu kosu, okruglo lice i slabije je tjelesne građe. Ispod nosa ima madež. Višnja se u ponedjeljak, 5. listopada udaljila s adrese u Bedekovčini u nepoznato. Ne zna se u što je bila odjevena u trenutku nestanka.

Ela Pečevski (17) je visoka 160 centimetara, ima ravnu kestenjastu kosu, male kestenjaste oči, okruglo lice i slabije je tjelesne građe. Na gornjoj usnici ima piercing. Ela se u utorak, 6. listopada udaljila s adrese u Zagrebu, Ulica Mate Ujevića, u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjevena u trenutku nestanka.

Marijo Telinec (40) je visok 170 centimetara, ima smeđu kosu, plave oči i slabije je tjelesne građe. Marijo se u petak, 2. listopada udaljio s adrese u Zagrebu, Bolnička cesta, u nepoznato. U trenutku nestanka na sebi je imao crnu majicu dugih rukava s bijelim obrubom, crni donji dio trenirke i crvene tenisice.

nestali.hr

Martina Zorkić (17) je visoka 170 centimetara, ima smeđu kosu, smeđe oči, ovalno lice i jače je tjelesne građe. Martina se u nedjelju, 4. listopada udaljila s adrese u Osijeku, Vinkovačka cesta, u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku odlaska.

nestali.hr
Idi na 24sata

Komentari 7

  • Prevaratska Republika 09.10.2015.

    Jeste kad napisali clanak kolko ih je pronadjeno ove godine, niste... Kao sto ste napisali kolko je HR gradjanima oprosteno dug od banaka do 10.000 kn isto niste jel morate pisati clanke koji su u ravnini bljuzge kao ovaj. Bravo Za vas koji ste najcitaniji al samo zbog foruma.

  • AlenKreko 09.10.2015.

    Ako je netko vidio Anetu Minkos neka se javi policiji ili na 112.Zabrinuta obitelj

  • šteta 09.10.2015.

    ne znam,ali ovi maloljetnici to je jednostavno,oni su nestali i kasnije ih pak nađu,a nestaju zato jer se posvađaju s roditeljima ili pobjegnu iz doma, evo npr. ova Martina zorkić nestala je već 3-4 puta

Komentiraj...
Vidi sve komentare