Obavijesti

News

Komentari 7

Nestalo je osmero ljudi, među njima je četvero maloljetnika

Nestalo je osmero ljudi, među njima je četvero maloljetnika
6

Od 11 nestalih iz prošlog tjedna, sedam ih je pronađeno. Policija još uvijek traga za Samuelom Gušani, Markom Jakubinom, Sadije Ramadani i Aldinom Rizvanijem

VIDEO

Od 11 nestalih osoba iz prošlog tjedna, sedam osoba je pronađeno. Policija još uvijek traga za Samuelom Gušani, Markom Jakubinom, Sadije Ramadani i Aldinom Rizvanijem.

Vanja Ambrošić (32) je visok 186 centimetara, ima smeđe oči i kestenjastu kosu te je jače tjelesne građe. Vanja se u nedjelju, 4. listopada udaljio s adrese u Varaždinu, Eugena Kvaternika, u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u ljubičastu.

nestali.hr

Josip Gagula (52) se u nedjelju, 4. listopada udaljio s adrese u Zagrebu, Vinogradska cesta, u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

nestali.hr

Aneta Minkoš (25) je visoka 150 centimetara, ima ravnu tamnoplavu kosu i zelene oči te je srednje tjelesne građe. Aneta se u ponedjeljak, 5. listopada udaljila s adrese u Zagrebu, Turinina, u nepoznato. Ne zna se što je imala na sebi u trenutku nestanka.

nestali.hr

Diana Maček (17) je visoka 165 centimetara, ima ravnu kestenjastu kosu, male kestenjaste oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Diana se u ponedjeljak, 5. listopada udaljila s adrese u Bedekovčini, Aleja Dragutina Domjanića, u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku nestanka.

nestali.hr

Višnja Oršuš (14) je visoka 150 centimetara, ima crnu kosu, okruglo lice i slabije je tjelesne građe. Ispod nosa ima madež. Višnja se u ponedjeljak, 5. listopada udaljila s adrese u Bedekovčini u nepoznato. Ne zna se u što je bila odjevena u trenutku nestanka.

Ela Pečevski (17) je visoka 160 centimetara, ima ravnu kestenjastu kosu, male kestenjaste oči, okruglo lice i slabije je tjelesne građe. Na gornjoj usnici ima piercing. Ela se u utorak, 6. listopada udaljila s adrese u Zagrebu, Ulica Mate Ujevića, u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjevena u trenutku nestanka.

Marijo Telinec (40) je visok 170 centimetara, ima smeđu kosu, plave oči i slabije je tjelesne građe. Marijo se u petak, 2. listopada udaljio s adrese u Zagrebu, Bolnička cesta, u nepoznato. U trenutku nestanka na sebi je imao crnu majicu dugih rukava s bijelim obrubom, crni donji dio trenirke i crvene tenisice.

nestali.hr

Martina Zorkić (17) je visoka 170 centimetara, ima smeđu kosu, smeđe oči, ovalno lice i jače je tjelesne građe. Martina se u nedjelju, 4. listopada udaljila s adrese u Osijeku, Vinkovačka cesta, u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku odlaska.

nestali.hr
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 7

VIDEO

Meteoalarmi oglašeni za cijelu Hrvatsku: Stiže grmljavinsko nevrijeme, moguća oštećenja!
VELIKA VREMENSKA PROGNOZA

Meteoalarmi oglašeni za cijelu Hrvatsku: Stiže grmljavinsko nevrijeme, moguća oštećenja!

Umjereno, prijepodne i pretežno oblačno. Povremeno će padati kiša, a lokalno će biti i jače izraženih pljuskova s grmljavinom te obilne oborine. Moguće je i nevrijeme, stoji u prognozi DHMZ-a za petak..

Tablica otkriva: Svi su dali niže cijene od zagrebačke plinare, nije točno da će biti u gubicima!
PADA TOMAŠEVIĆEVA TEZA

Tablica otkriva: Svi su dali niže cijene od zagrebačke plinare, nije točno da će biti u gubicima!

Gradonačelnik Tomislav Tomašević tvrdi da neće smijeniti upravu plinare koja je izgubila opskrbu Zagreba jer su ponudili cijenu ispod koje bi bili u gubicima. Svih 27 opskrbljivača u Hrvatskoj posluju s nižom cijenom...
Prognoza za produženi vikend: Pljuskovi i grmljavina, moguće i poplave. Najgore će biti u petak
UPALILI ŽUTI ALARM

Prognoza za produženi vikend: Pljuskovi i grmljavina, moguće i poplave. Najgore će biti u petak

Vikend prognoza neće usrećiti one koji su odlučili spojiti praznik u produženi vikend. I danas i Sutra gotovo cijela Hrvatska označena je žutim alarmom zbog moguće opasnog vremena