To je to što me zanima!

Nestalo struje u bolnici u New Yorku, evakuiraju oko 500 ljudi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Barack Obama u srijedu je posjetio New Jersey, gdje se sastao s tamošnjim guvernerom. Vlasti u New Yorku izvijestile su kako su evakuirali ljude iz bolnice
Vidi originalni članak

Američki predsjednik Barack Obama u srijedu je posjetio New Jersey kako bi skupa s tamošnjim guvernerom Chrisom Christiejem obišao grad, koji je pogodio uragan Sandy. Obama je guverneru zahvalio na spremnosti koju je pokazao u kriznoj situaciji.

- Želim vas sve obavijestiti da vaš guverner radi prekovremeno - rekao je Obama u obraćanju javnosti. Christie je komentirao kako je Obama cijelo to vrijeme surađivao s njim, a istaknuo je i kako je jako važno što ih je predsjednik posjetio. 

Gradonačelnik New Yorka Michael Bloomberg je na konferenciji za medije rekao kako se nada da će se situacija smiriti do ponedjeljka te da će građani moći normalno nastaviti živjeti. Istaknuo je kako radnici rade na tome da električnu energiju vrate u sva kućanstva. Rekao je i kako se nada da će sve škole do sljedećeg tjedna biti spremne za nastavak nastave, javlja NY Times.

U srijedu je nestalo struje i u bolnici Bellevue u New Yorku, a djelatnici hitne pomoći evakuiraju 500 pacijenata smještenih u bolnici zbog njihove sigurnosti. U oluji Sandy je poginulo najmanje 50 ljudi samo u SAD-u, a milijuni su tijekom ponedjeljka i utorka ostali bez električne energije.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • mesoterija_1 01.11.2012.

    tko sije... taj žanje.... Ameri su sijali HARPP, ali su zaboravili da nisu sami na svijetu sa takvom tehnologijom. Ne bi se začudio kad bi i to bilo isto kao i 9/11. Autogol.

  • DraganBarbir 01.11.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • bbbdado 31.10.2012.

    Zar nemaju generatore koji se automatski uključuju u slučaju nestanka el, energije ? Koliko god smo mala i siromašna zemlja naše bolnice imaju te generatore

Komentiraj...
Vidi sve komentare