To je to što me zanima!

Nestalo žito iz Đakovštine traže na albanskom brodu?

Brod pod albanskom zastavom u splitskom Žitnom terminalu već par dana provjeravaju policajci i carinici koji sumnjaju da je na njemu nestalo žito
Vidi originalni članak

Brod pod albanskom zastavom u splitskom Žitnom terminalu već par dana provjeravaju policajci i carinici koji sumnjaju da je na njemu dio nestalog žita iz Đakovštine. Navodno se radi o nekoliko tisuća tona žita. Članove uprave Đakovštine priveli su zbog istrage oko nestalog žita, što je tvrtku dovelo na rub egzistencije. Direktoru tvrtke Miji Matiću i članu uprave Pašku Gašparu odredili su 48-satno zadržavanje u osječkom zatvoru koje istječe u subotu u 17.50 sati. Terete ih da su žito, ukupne vrijednosti oko 22 milijuna kuna, potrošili za poslovanje tvrtke.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • rođin rođo1 05.02.2010.

    zadnja vijest albanski brod je pušten,a turski je na pregledu.RTL text

  • user_43440 05.02.2010.

    Kako kaže ona narodna: druže tito vrati nam se vrati ti si krao al si nama dao ovi kradu nikome ne dadu!!! druže tito di je moje sa tavana žito!!!!!

  • seka58 05.02.2010.

    Ovaj nestanak žita nije slučajan,sjećam se prije desetak godina kada je iz robnih rezervi države nestalo sve žito koje je bilo u silosima,pa se nije ništa dogodilo.Za ovo netko iz vrha vlasti zna ,dapače to je i naređeno da se uradi,zato su ljudi u strahu i nitko ništa nije vidio.Zna i Jadranka Kosor ,ali šuti. Jadna smo i lopovska država.Dokad treba da se trpi da nas gamad osiromašuje i gura u bijedu,dok su oni sve bogatiji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare