To je to što me zanima!

Nestalu djevojčicu Maddie prepoznali su u Australiji?

Prošli tjedan mediji su pisali da je tri dana nakon nestanka djeojčice Australka, slična Victoriji, rekla nešto što sugerira da zna gdje je Madeleine
Vidi originalni članak

Policija u Australiji istražuje dojave kako je na istoku te zemlje viđena nestala Madeleine McCann iz Velike Britanije. Istražitelji kažu da su očekivali veći broj dojava nakon što je su objavili da bi Australka mogla biti povezana sa slučajem. No ne vjeruju da je zaista riječ o Maddie. Prošli tjedan mediji su pisali da je tri dana nakon nestanka djevojčice Australka, koja sliči na Victoriju Beckham, rekla nešto što sugerira da zna gdje je Madeleine. Žena je bila ispred restorana u Barceloni i pitala je Britanca, kojeg je mislila da čeka, je li došao kako bi joj predao novu kćer. Policija je nakon objave fotorobota našla tajanstvenu ženu, kao i jahtu kojom je Maddie navodno prebačena iz Portugala u Španjolsku. Riječ je o Judith Aron iz Melbournea koja kaže da nema veze sa slučajem.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • TINA X 10.08.2009.

    Stvarno mi je žao ove curice,i drago mi je što su svi i dalje uporni u njenu traženju,ali pitam se kako to da je samo njen slučaj ovoliko medijski popraćen?Pa nije jedino nestalo dijete u svijetu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare