To je to što me zanima!

Nestao kraljevski piton iz Markuševca: Zoe traže već dva dana, ako je vidite, ne dirajte je

Zove se Zoe, ima 3 godine i duga je oko metar. Sunčala se u vrtu, no kad je njezina vlasnica nakratko okrenula glavu, zmija je odgmizala u nepoznato iz svog zagrebačkog doma
Vidi originalni članak

Azil Dumovec objavio je zanimljivu objavu na Facebooku - u ponedjeljak je nestao kraljevski piton u Markuševcu i još nije nađen. Evo što kažu u Dumovcu.

Iz Markuševečke Trnave odlutala je ženka kraljevskog pitona.

Zove se Zoe, ima 3 godine i duga je oko metar. Sunčala se u vrtu, no kad je njezina vlasnica nakratko okrenula glavu, zmija je odgmizala u nepoznato. To se dogodilo u ponedjeljak, a nakon što ju je vlasnica bezuspješno pokušavala naći, moli našu te pomoć građana. Ako uočite Zoe, ne strahujte.

Nazovite nas i mi ćemo je nježno preuzeti. Iako vam Zoe najvjerojatnije ne bi učinila ništa, budući da je riječ o životinji koju ne poznajete, nemojte je dirati.

Idi na 24sata

Komentari 101

  • ekstraglupinovinari 30.07.2020.

    Potrazio bi ja njega sjekirom

  • Okac 30.07.2020.

    Pa gdje su one žene sa dva i vise prezimena ( za zaštitu prava djeteta ) da ovoj ženi oduzmu dijete jer očigledno nešto nije u redu sa njom . A ako netko primijeti zmiju odmah ciglom ,bar toga ima u Markuševcu nakon potresa !

  • vinja 30.07.2020.

    Nije mi jasna svrha držanja zmija u kući. Niti se možeš igrati s njima, nisu su lijepe onakve gmizave, niti ih možeš nečemu naučiti. Čisto pomodarstvo, da se bude drugačiji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare